“Що тут сказати… Спіймали”: Вітер вперше показав свого маленького сина, і на цей раз “мама” – не Каменських

Відомий український виконавець Геннадій Вітер ніколи не показував свою родину. Проте, чоловік вирішив зробити виключення та виклав у мережу фото з сином.

Відомий співак Геннадій Вітер майже не обговорює своє особисте життя. Чоловік настільки приховує свою кохану та дітей, що у шанувальників з’явився привід підозрювати його у романі з Настею Каменських. Однак, всі чутки були розвінчані, коли зірки повідомили, що вони не коханці, а куми, адже разом похрестили дитину.

Нещодавно, чоловік переступив через свої принципи та повідомив, що його серце зайняте. Також, він зізнався, що має двох дітей. Проте, більше інформації шанувальники не дочекалися. Особистість коханої, вік та стать дітей, Вітер не розкрив. В інтерв’ю для “ЖВЛ“, чолові запевнив, що публіка ніколи не побачить їх обличчя.

Геннадій Вітер вперше показав свого сина
Геннадій Вітер вперше показав свого сина

Але, схоже, що співак змінив своє рішення. На його сторінці в Instagram, з’явилися свіжі фото з відпочинку. Поруч з відомим артистом на знімку позує хлопчина, дуже схожий на Геннадія. Схоже, що Вітер зміг викроїти трохи часу для родини та провести з ними декілька днів, лежачи під сонечком.

“Знаходити час… на все;) і що тут сказати… спіймали”, – підписав фото чоловік.

Геннадій Вітер вперше показав свого сина
Геннадій Вітер вперше показав свого сина

На жаль, крім цього одного фото чоловік нічого не опублікував. Тож, шанувальникам залишається тільки додумувати інформацію про кохану та другу дитину артистка. Можливо, колись співак розповість по них детальніше, проте зараз залишається тільки очікувати.

Нагадаємо, раніше Геннадій висловився про свого екс-друга Олега Винника. Чоловік у шоці від поведінки артистка та не розуміє, чому він перестав спілкуватися зі своїм оточенням. Він вважає, що Олег вчинив несправедливо по відношення до своїх друзів та шанувальників, коли зник з медійного простору.

Геннадій Вітер висловився про Олега Винника
Геннадій Вітер висловився про Олега Винника

Схожі статті

Єдині “спадкоємці”, які є: Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в яких готовий вкласти всі гроші світу

Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в яких готовий вкласти всю свою любов та всі гроші світу. Він дав їм іспанські імена. Деталі в нашому матеріалі.

Викинув смартфон сестри з пірса: Анатолій Анатоліч розповів про непередбачувані витрати через пустощі сина

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч поділився кумедною історією про свого сина, яка обернулася несподіваними витратами для родини. Як це сталося, читайте у нашому матеріалі.

Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер: люкс, приватний гелікоптер і бренди

43-річний продюсер Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер. Така розкіш багатьом і не снилася, але Олексій вирішив не бути скромним.

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.