Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова повідомила про свою велику втрату: “Наші серця розбилися”

Екс-суддя "Україна має талант" Слава Фролова повідомила сумну новину. Зірка зізналася, що була вимушена попрощатися з вельми близькою людиною.

Знаменита українська радіо-ведуча Слава Фролова завершила свою телевізійну кар’єру багато років тому. Досі невідомо, чому улюблениця глядачів раптом вирішила повністю зникнути з інформаційного простору, присвятила себе здебільшого сім’ї, але не припинила світитися в елітних колах.

При цьому, варто відмітити, що Фролова направила усі свої зусилля на справу, гідну та дуже достойно — на благочинність. Окрім того мова зайшла про різноманітні творчі центри та привернення уваги до гостросоціальних питань. Зокрема, щоб виконати свою місію Слава навіть якось розповіла про власну трагедію: дитину, яка народилася з хворобою серця. Малюк спочив у зовсім крихітному віці, але назавжди залишив біль у душі своєї матері.

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова повідомила про смерть близької людини

Слава Фролова показала, як виглядає зараз
Екс-суддя Україна має талант Слава Фролова повідомила про смерть близької людини

Після 24 лютого Фролова стала набагато частіше виходити на зв’язок. Варто відмітити, що як і інші популярні зірки. Цілком імовірно, це пов’язано з розумінням знаменитості, наскільки публіка хотіла знайти якусь втіху та розуміння, що вони не самотні.

Консолідація, згуртованість та єдність вимагали від багатьох артистів, які чимало часу провели поза сценою та камерами вийти на зв’язок та повідомити про свою підтримку.

І Фролова не стала ігнорувати даний момент і почала активно спілкуватися зі своєю публікою. Але не заведи зірка приносить хороші новини, тим паче у тих обставинах, в яких зараз живе Україна.

Фролова опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій розповіла про смерть близького друга. Ведуча публічно з ним попрощалася, також розповіла про те, якою людиною він був.

У коментарях публіка одразу відреагувала на трагічну новину та взялася підтримувати Фролову.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.