Дружина Віктора Павліка отримала серйозну травму у сестри в Ізраїлі – все через маленького сина Михасика

Під час відпочинку в Ізраїлі із молодою дружиною Віктора Павлика стався неприємний інцидент. Вона точно не розраховувала на такий результат подій. Що сталося з Катею Репяховою?

Четверта і наймолодша дружина 58-річного співака Віктора Павліка – блогерка та бізнеследі Катерина Репяхова точно не очікувала, що в розпал своєї відпустки в Ізраїлі ходитиме по лікарям. Як відомо, напередодні Катя разом зі своєю мамою та маленьким сином Михасиком вирушила в гості до рідної сестри, яка мешкає неподалік Алли Пугачової та Максима Галкіна у місті Кейсарія (Ізраїль). Перед поїздкою Катя досконало обдумала всі свої плани, серед яких були консультації з ізраїльськими лікарями щодо лікування свого сина, проте дружина Павлика не очікувала, що лікарями ходитиме вона сама.

ак, напередодні Репяхова вийшла в ефір свого Інстограма і зі сльозами на очах повідомила, що сильно травмувалася на пляжі, а потім її “добив” її син Михасик. Щасливі пригоди перетворилися на суцільну трагедію. Спочатку Катя розповіла, що травмувала великий палець на нозі, прогулюючись пляжем, а потім 3-річний син Михайло “бісився” і випадково впав з важкого стільця, який з усієї сили впав на той самий палець Репяхової.

Молода дружина Павліка сильно травмувала ногу в Ізраїлі
Молода дружина Павліка сильно травмувала ногу в Ізраїлі

“Люди, це просто пекельний біль. Ви б чули, як я орала”,- написала дружина Павлика до коментарі у “сториз” Інстаграм.

Через час ситуація посилилася – нога Каті почала боліти ще сильніше до самого коліна, тому їй довелося звернутися до лікарні. За словами Репяхової, вона вже провела дві консультації.

Своїми порадами та співчуттями вже встигли поділитись і її передплатники, які написала, що напевно на травмованому пальці “злазить ніготь”.

“Шок. У кого було таке?”,- відреагувала дружина Павлика.

Молода дружина Павліка сильно травмувала ногу в Ізраїлі
Молода дружина Павліка сильно травмувала ногу в Ізраїлі

А поки Катя займається своїм пальцем, її знаменитий чоловік проводить час у санаторії в Україні. Нагадаємо, що після перенесеної операції на серці 58-річному співаку Віктору Павлику лікарі рекомендували вирушити на реабілітацію. Перед від’їздом у відпустку молода дружина повністю поновила його гардероб.

Віктор Павлік показав, чим займається, поки дружина з тещею на відпочинку
Віктор Павлік показав, чим займається, поки дружина з тещею на відпочинку

Схожі статті

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?

“Забрали в мене здоров’я”: Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи

51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.

“Стерпіть”: дружина Григорія Решетніка розповіла про конфлікти з мамою свого коханого чоловіка

Дружина відомого телеведучого Григорія Решетника чесно відповіла, як склалися її стосунки зі свекрухою та дала декілька порад, опираючись на власний досвід.

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.