Прийшла за білизною для нового обранця? Леся Нікітюк показалася на хмельницькому базарі та здивувала вибором

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часта гостя на хмельницькому базарі. Проте цього разу вона здивувала своїми покупками — обирала білизну, і не для себе.

Популярна телеведуча та блогерка Леся Нікітюк ніколи не сидить склавши руки. Жінка постійно у клопотах, то працює, то опановує нові хобі. Нещодавно, ми писали про її нове захоплення спортом, на яке відреагував сам Олександр Усик. А вже зараз, жінка вирушила на шопінг.

У своєму Instagram, блогерка виклала новий пост. На фото Леся стоїть на фоні чоловічої спідньої білизни. Вибір такий, що очі розбігаються, тому, вона вирішила запитати поради у підписників.

“Який твій колір?”, – лаконічно підписала знімок телеведуча.

Леся Нікітюк показала свої покупки на хмельницькому базарі

Примітно, що на допис Нікітюк відреагував відомий кулінар Володимир Ярославський. Чоловік зізнався, що жоден з запропонованих варіантів йому не до душу. Кухарю більш подобаються білі труси.

Крім Ярославського допис прокоментувало чимало користувачів мережі. Вони зацінили почуття гумору телеведучої, а дівчатка поділилися порадами та навіть розкрили секрет, що потрібно зробити, аби у домі з’явився чоловік.

“Оце вайб Леся, а то всі гламур”, “Беріть своєму під колір очей, не прогадаєте”, “Я також хочу таке фото! Треба йти зробити. Аж злюся, що не додумалась”, “Щоб з’явився вдома чоловік, треба купити чоловічі труси та капці з “відповідним” розміром. Дівчата зрозуміють”, – написали у коментарях.

Леся Нікітюк показала свої покупки на хмельницькому базарі
Леся Нікітюк показала свої покупки на хмельницькому базарі

Нагадаємо, Леся ніколи не розповідає про особисте життя. На всі питання про стосунки, вона просто віджартовується. Єдине, що відомо, це те, що наразі телеведуча віддає перевагу вільним стосункам. Нікітюк вважає, що з її розкладом життя, на кохання просто немає вільного часу.

Схожі статті