Неля Шовкопляс припала до Єгора Гордєєва і не стала ховати своїх почуттів: навіть спека не стала на заваді

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс припала до свого колеги Єгора Гордєєва і не стала ховати своїх почуттів. Невже є щось більше, ніж спільна робота?

Здається, тільки нещодавно Неля Шовкопляс приєдналася до команди ведучих, яка кожного ранку зустрічає новий день разом зі своїми глядачами. Але насправді пройшло вельми багато часу. За цей період вона зі своїм партнером Єгором Гордєєвим змогла знайти не тільки спільну мову, але й налагодити роботу так, що здається, наче вони – один механізм.

Ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс показала обійми з Єгором Гордєєвим

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, як їм добре разом
Неля Шовкопляс показала обійми з Єгором Гордєєвим

Хоча їхній тандем виглядає надзвичайно гармонійним та легким, деякі глядачі все ж таки пишуть претензії здебільшого до Єгора. Мовляв, не вміє вислухати свою партнерку до кінця та постійно її перебиває. Але коли діалог дійсно захопливий та цікавий, інколи так хочеться вставити свою репліку та зробити його ще більш живим, що терпіти немає сили.

Окрім того, Неля та Єгор знову продемонстрували надзвичайно атмосферу у студії, яку вони побудували. Вони вже давно не колеги, але й приятелі. Тому їхні фотографії зранку виглядають настільки живими та приємними. Зокрема на нещодавньому кадрів Неля припала до свого співведучого та обійняла його.

Однак, в коментарях користувачі вже не стали обговорювати чергові обійми ведучих, як робили це раніше, підозрюючи, що між ними роман, а почали ділитися конкретними проблемами, з якими зіштовхнулися зранку: неймовірна спека, відсутність електроенергії та води, тощо.

Нагадуємо, що ведучих постійно підозрювали у можливому любовному зв’язку. Щодо цього нещодавно Неля отримала запитання від журналістки, чи ревнував її чоловік до колеги. Неля вперше відповіла, що такого не було, адже її благовірний не користується соціальними мережами і тим паче не заглядає у відділ коментарів. Окрім того, з Єгором він познайомився лише нещодавно.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?