Вже другий раз на місяць: відома українська співачка похвалилася розкішним відпочинком за кордоном

Співачка Катерина Бужинська вже вдруге за місяць проводить час на відпочинку разом із сім'єю. Поруч коханий чоловік-іноземець та діти. А де її старша дочка від першого шлюбу?

Популярна українська співачка Катерина Бужинська, яка багато років живе разом із чоловіком та молодшими дітьми в Болгарії, активно веде сторінку в Інстаграм, де докладно розповідає про свою творчість та життя. Так, останнім часом мікроблог артистки завалений фотографіями з відпочинку на фешенебельних курортах. Спочатку Катерина побувала у Туреччині, а потім вирушила у відпустку на острів Тасос (Греція). У поїздці її, як завжди супроводжували діти – двійнята Діма та Катя, а також чоловік – болгарський бізнесмен Дмитро Стойчев, який останнім часом сильно схуд і кардинально змінився зовні.

Бужинська показала, як відпочиває з чоловіком-іноземцем та дітьми
Бужинська показала, як відпочиває з чоловіком-іноземцем та дітьми

Так, у “сторіс” мікроблогу Бужинської з’явилися нові фотографії. На одному зі знімків співачка позує із чоловіком на тлі мальовничого грецького узбережжя в однакових парних образах. Сарафан Каті та костюм із шортами Дмитра виконаний з однієї тканини з принтом із екзотичними квітами. На другому знімку співачка показала своїх молодших 7-річних двійнят, які позували перед камерою, взявшись за руки.

Бужинська вдруге за місяць похвалилася розкішним відпочинком за кордоном
Бужинська вдруге за місяць похвалилася розкішним відпочинком за кордоном

“Найкращий час із сім’єю”, – коротко підписала публікації артистка.

Проте на знімках була не вся родина Бужинської. На відпочинку була старша дочка співачки 17-річна Олена. Дівчинка вже давно не мешкає з мамою. Після початку війни Олена переїхала до Німеччини, де і перебуває до сьогодні. Як розповідала Катерина Бужинська в одному зі своїх інтерв’ю, біля її старшої дочки постійно перебувають її близькі друзі, а сама артистка регулярно відвідує її разом із молодшими дітьми. У Німеччині Олена вивчає іноземні мови та пробує свої сили у творчості. Дівчинка мріє стати письменницею та вже написала дитячу казку. До речі, Катя рідко згадує свою старшу дочку. Востаннє її фото з’явилося на сторінці у День народження.

Катерина Бужинська зі своїми дітьми
Катерина Бужинська зі своїми дітьми

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.