Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

Суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська здивувала всіх своїм зізнанням про свого колишнього чоловіка і свої невдалі стосунки. А саме — чоловік їй зраджував, до того ж, водив іншу жінку в її квартиру в Миколаєві. Про все це Ольга Мартиновська сама розповіла пресі.

За її словами, близько 10 років тому, вона зустрічалася з чоловіком, але була змушена поїхати працювати закордон. Маючи відносини на відстані, Мартиновська була вірна своєму партнерові. А ось він зраджував їй і фізично, і морально, і навіть аморально, оскільки не соромився приводити коханку прямо до рідної оселі Ольги.

Стосунки з цим чоловіком-ловіласом Ольга Мартиновська зав’язала на весіллі у своєї подруги. Оскільки, саме там вони і познайомилися. Стосунки вони були змушені будувати на відстані, оскільки Ольга тоді працювала у Франції. Через свій молодий вік і віру у романтизм, вона сподівалася, що це абсолютно реально мати і будувати стосунки на відстані. І нічого страшного в цьому немає.

Коли ж вона приїхала додому, то побачила докази того, що її коханий чоловік водив різних жінок. При цьому, весь цей час він листувався з Ольгою Мартиновською і постійно говорив про своє кохання до неї. Утім, усе це було 10 років тому. Цей гіркий пережитий досвід зірка телеекранів запам’ятала, але нині вже відпустила від свого серця.

Крім цього, вона додала, що коли повернулася з Франції, то її колишній чоловік абсолютно не був радий її бачити. Наводячи лад у квартирі вона знайшла навіть спільне листування її чоловіка з іншою жінкою. І світлини на яких коханка була саме в її квартирі.

Повертаючись додому в романтичному настрої Ольга Мартиновська намагалася зробити сюрприз своєму коханому. Вона постукала в квартиру серед ночі, а він замість того, щоб обійняти, поцілувати та зустріти її, запитав чому не попередила про свій приїзд. А потім просто взяв і пішов спати.

Наступного дня, коли він пішов на роботу, вона прибиралася в квартирі і побачила на його ноутбуці відкрите його листування з іншою дамою. Там було все: і фото ню, і листування, і селфі тієї дами на кухні її квартири. Тоді вона розізлилася і повернулася закордон. А йому повідомила, що в нього є лише три дні, аби виселитися з його квартири.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.

Чоловік Наді Дорофєєвої Кацурін “подався” на Новий канал із своїм шоу: що це буде та коли можна подивитися

Антон Птушкін разом із чоловіком Наді Дорофєєвої Мішею Кацуріним вестимуть кулінарну програму на Новому каналі. Уже відомо, що це буде за шоу.

Її елітний автопарк: Ірина Білик показала машину своєї мрії – одна за 55 тисяч доларів уже стоїть у гаражі

Співачка Ірина Білик оприлюднила фото, де позувала на тлі дорогої та дуже незвичайної машини, дизайн якої викликає чимало суперечок серед автолюбителів та критиків.