“Зменшує роки на обличчі”: 40-річна Катя Осадча засвітилася без макіяжу і пояснила, чому виглядає на 20

Хоча повернутися назад у свої 20 років не зможе ніхто, але кожен здатен зберегти красу та молодість, які були колись. І телеведуча Катя Осадча доводить, що досягнути цього легше, ніж може здаватися.

Більшості з нас хотілося б надовше втримати молодість. Краса, здоров’я, енергія. Всім цим може похвалитися майже кожна людина у 20 років. А ось ближче до 40 ці переваги значною мірою втрачаються. Але один простий секрет, яким поділилася Катерина Осадча, допоможе принаймні частково досягнути бажаного без зайвих зусиль з вашого боку.

Мова про сон. Він дійсно допомагає зменшити роки на обличчі. Навіть просто виспатися достатньо, щоб ми виглядали бадьорішими, здоровішими та молодшими. А якщо завжди спати не менше рекомендованої норми, то результат буде ще помітнішим.

Катерина Осадча розповіла про важливість сну для молодості
Катерина Осадча розповіла про важливість сну для молодості

Під час сну організм виробляє важливі гормони та відновлюється. Достатній відпочинок сприяє зміцненню серцево-судинної системи та відновленню організму. Також завдяки сну можна позбутися стресу. Це особливо важливо в умовах, за яких живе Україна.

Тим, хто любить пізно закінчувати роботу, також краще більше поспати. Гарне відновлення сприяє кращій концентрації та продуктивності протягом дня. Відповідно, вам доведеться менше часу витрачати на одну й ту ж задачу. Зворотна ситуація призводить до хронічної втоми: пізно працюєте, мало спите, стаєте менш ефективними й так по колу.

Катерина Осадча привітала Юрія Горбунова з 7-річчям подружнього життя
Катерина Осадча привітала Юрія Горбунова з 7-річчям подружнього життя

Звісно ж, Катя Осадча підходить до турботи за собою комплексно. Вона часто займається спортом, слідкує за раціоном, медитує, спілкується з друзями та близькими, а іноді вживає вітамінні комплекси. Аналогічного підходу дотримується й чоловік ведучої Юрій Горбунов, з яким нещодавно вони відсвяткували 7 річницю. Завдяки цьому також має значно молодший вигляд. Нагадаємо, наприкінці серпня пану Юрію виповниться 54 роки.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?