Травесті-діва Монро сама не своя після останніх новин з України: “В мене переселився дух Ірини Фаріон”

Ідея перейменування вулиць викликала серед українців не менше суперечок, ніж мовне питання. Через суспільний резонанс про власну позицію розповіла також діва Монро.

Після 24 лютого у свідомості українців значно змінилося сприйняття багатьох речей. Якщо раніше російська мова сприймалася багатьма ледь не на рівні другої державної, то зараз у суспільстві такі ідеї існують хіба що на маргінальному рівні.

Натомість все частіше люди задумаються про необхідність українізації. І це стосується не лише використання української мови, але й позбування тих назв та пам’яток, які роками планомірно нав’язувалися нам так званим “старшим братом”.

Особливо бурхливі дискусії з цього приводу вирують в Одесі. І хоча до цієї суперечки долучилася навіть не більша частина міста, вона все одно лунає на всю Україну. Почула цю дискусію навіть травесті-діва Монро, яка проживає у Києві.

Травесті-діва Монро відреагувала на ідею перейменування вулиць в Одесі
Травесті-діва Монро відреагувала на ідею перейменування вулиць в Одесі

Зірка зазначає, що хоча вона й не одеситка, але вважає, що українці не повинні мати у своїх містах жодної назви вулиць чи провулків, які так чи інакше пов’язані з російськими діячами. І це стосується не тільки новітньої історії, а й минулого.

Діва категорично не розуміє захисників всіляких Буніних та Пушкіних. Монро зазначає, що зараз від ворожих дій потерпають багато людей. Вони втрачають житло, збереження, а іноді навіть й рідних. Та при цьому такі громадяни готові відстоювати російських діячів настільки активно, наче мова йде про їхніх власних родичів.

Жартома діва говорить, що в неї вселився дух Ірини Фаріон. Але у своїх постах зірка ділиться аргументованими думками про те, як росіяни намагаються нав’язати нам думки про спільну історію, один народ, слов’янську триєдність. І ті, хто захищає радянські або імперські назви вулиць, часто послуговуються аналогічними тезами.

Травесті-діва Монро відреагувала на ідею перейменування вулиць в Одесі
Травесті-діва Монро відреагувала на ідею перейменування вулиць в Одесі

Схожі статті

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".