“Щоб позіхнути не було куди”: мама 3 дітей Лілія Ребрик пообіцяла зробити те, на що чекала цілий рік

Багатодітна відома телеведуча Лілія Ребрик заявила, що буде об'їдатися кавуном так, щоб позіхнути не було куди. А ще бігатиме по траві і ловитиме зірку з Небес.

Знаменита українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик, яка є мамою трьох діточок, оголосила про свої плани на цей серпень! Незважаючи на те, що вона дуже зайнята жінка, яка поєднує виховання такої кількості дітей разом із роботою та будуванням своєї кар’єри, вона все ж таки має намір втілити в життя деякі свої задуми. Інформацією про те, що саме вона задумала, Лілія Ребрик написала на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Свою розповідь про свої плани вона почала зі слів: “У серпні я обіцяю собі …”.

За її словами, в останній місяць цьогорічного літа вона обов’язково повинна з’їздити в Карпати разом із всією своєю родиною. Пункт 2 – зробити домашнє морозиво з ягід, які вона сама виростила на своїй земельній ділянці зі всією своєю турботою та піклуванням. Також у планах зірки знайти смачний кавун і з’їсти його стільки, щоб максимально наїстися досхочу (на рік вперед, – ред.). Щодо цього пункту, телеведуча має намір так наїстися кавуна, щоб “позіхнути не було куди”.

Телеведуча Лілія Ребрик розповіла, що готується втілити в життя
Телеведуча Лілія Ребрик розповіла, що готується втілити в життя

Любить Лілія Ребрик і романтику, а тому планує загадати бажання на зірку, яка обов’язково цього місяця має “впасти” з неба. Причина — саме серпень вважається місяцем зорепадом і часом, коли зірки на небі видно і помітно найбільш яскраво. Щодо свого бажання, ведуча зазначила, що нині воно у нас у всіх одне, щоб по швидше була перемога і закінчилося все те, що нині відбувається в країні.

Крім цього, бажає та планує Лілія Ребрик встати рано вранці на світанку і пройтися босоніж по серпневій траві. Саме у серпні трава ще свіжа, але вже не така “колюча” та “кусюча”, як в інші місяці літа. Найбільше ведуча в цьому житті прагне, хоче і мріє лише про одне — виспатися. Але зробити саме це на 100% вона собі не обіцяє і чесно вже говорить про те, що це їй вдасться навряд чи. Утім, можливо колись це станеться, коли Лілія Ребрик виростить всіх своїх дітей і стане ще більше популярною і відомою, ніж є зараз!

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.