“Так незручно, хоч очі у Сірка позичай”: після зізнання про хворобу Олена Мозгова зробила неочікувану заяву

Відома українська продюсерка Олена Мозгова вразила раптовими зізнанням про свій стан після новини щодо негараздів зі здоров'ям. Що відбувається з зіркою?

Хоча Олена Мозгова намагається триматися подалі від шоу-бізнесової тусовки, її репутація та слово багато важать. Окрім того, Олена Миколаївна ніколи не стримує себе, коли треба виразити свою думку та заявити про власну позицію. За це її щиро поважають та люблять.

Зараз продюсерка живе разом зі своїм коханим чоловіком Девідом Аксельродом та дочкою Соломією. Молодшу спадкоємицю зірка обожнює, хизується її успіхами та розповідає про те, як вони змінюються разом. Старша дочка зірки нещодавно наробила чимало шуму: вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з коханою, на якій вони поцілувалися. У коментарях публіка здебільшого підтримала пару.

Втім, Олександр Пономарьов утримався від, коментарів на цей рахунок і зізнався, що цього не розуміє.

Олена Мозгова розповіла про своє самопочуття на тлі хвороби

Олена Мозгова показала, як виглядає без макіяжу
Олена Мозгова розповіла про своє самопочуття на тлі хвороби

Олена Мозгова Тимчасом повідомила не тільки про свою хворобу, так як нещодавно занедужала, але й визнала, що зараз все складніше стає проводити збори, і публіка настільки слабко реагує на них, що їй соромно перед захисниками.

“Поки збила температуру, напишу таке. Більше не збиратиму нічого. Це випалює і знеструмлює мої батарейки. Я втомилася просити, просити, просити. Ті ж хлопці читають це все, бачать активність цих зборів. І настрою їм це все не додає. Хоч у Сірка очі позичай, так незручно перед ними. Пішла лікуватися”, – заявила зірка у своєму блозі у Facebook.

Як відомо, Олена Миколаївна самого початку була поруч з захисниками, зокрема готувала для них кожного дня та підтримувала морально.

Згодом, фізичне волонтерство продюсерки закінчилося, але вона взялася за збори коштів, які направлялися на благодійність. І чоловік Девід Аксельрод до того ж часто бере участь у концертах, які також мають на меті привернути увагу до подій в Україні та зібрати кошти.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.