Тільки повернулася з Британії до України, як “загриміла” в лікарню: Фреймут знадобилася допомога хірургів

Зазвичай зірки діляться з шанувальниками приємними моментами. Може навіть здатися, що їхнє життя ідеальне. Але приклад Ольги Фреймут показує, що знаменитості мають таке ж життя, як в інших людей.

Українці часто люблять критикувати нашу медичну систему та її працівників. Багато людей вбачають настільки багато недоліків, що можна подумати, наче медицина в Україні є ледь не найслабшою в Європі. Насправді ж ситуація є зовсім іншою. Ті, кому вдалося особисто познайомитися з медичною системою країн ЄС, розуміють, що вона далеко не досконала.

Навіть зірки, у яких є достатньо грошей та які довгий час живуть в найрозвиненіших містах Європи, часто обирають для лікування саме Україну. Наприклад, Ольга Фреймут. Відома телеведуча вже довгий час проживає у Великобританії. Але, вочевидь, вона не знайшла у Туманному Альбіоні спеціалістів та послуг, здатних задовольнити її потреби. Тому Ольга вирішила повернутися до України, щоб отримати допомогу хірургів у мережі “Добробут”.

Ольга Фрейму показала, як відвідала медичний центр в Україні після повернення з Великобританії
Ольга Фрейму показала, як відвідала медичний центр в Україні після повернення з Великобританії

Про причини звернення Фреймут не розповіла та навіть не залишила натяку. Можливо, телеведуча зверталася виключно за консультацією. Хай там якою б не була причина, ми бажаємо Ользі міцного здоров’я та довголіття. Фреймут завжди була важливою частиною українського культурного простору. А у своїх соціальних мережах зірка також згадала про іншу значну постать для нашої держави — Ірину Фаріон.

Фреймут, як і багато українців, згодна тим, що підхід філологині не завжди був делікатним та правильним. Але вона завжди намагалася просувати в Україні саме українську мову та культуру, бо розуміла їхню важливість. Тому Ольга закликає розмовляти українською, а будь-які розбіжності, навіть найбільш палкі, вирішувати в цивілізованому діалозі.

Ольга Фреймут розповіла свої думки про Ірину Фаріон та закликала розмовляти українською
Ольга Фреймут розповіла свої думки про Ірину Фаріон та закликала розмовляти українською

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.