Як Марічка Падалко змінилася за 22 роки роботи на каналі “1+1”: встигла змінити чоловіка і народити трьох

Робота на телебаченні завжди впливає на людину. Але не завжди у кращу сторону. Марічка Падалко є прикладом ситуації, коли успіх та популярність йшли пліч-о-пліч зі щастям, добротою та людяністю.

Марічка Падалко є однією з найвідоміших та найпрофесійніших українських телеведучих. Важливий вплив на це мала журналістська освіта, отримана в США. Там же Марічка отримала перший досвід роботи, пишучи статті у місцевій газеті. А у 1999 році Падалко пройшла стажування у Лондоні та вперше потрапила на телебачення.

На 1+1 ведуча почала працювати з літа 2002 року. І саме ця робота перевернула життя Марічки на 180 градусів. Спершу Падалко розповідала про новини спорту. За кілька років вона стала ведучою ТСН, а також приєдналася до команди “Сніданок+”. Декілька років дівчина працювала ведучою “Сніданку з 1+1”, а зараз в рамках ранкового шоу Марічка працює над випусками ТСН, де розповідає глядачам актуальні новини.

Марічка Падалко під час підготовки до ефіру в студії телеканалу 1+1
Марічка Падалко під час підготовки до ефіру в студії телеканалу 1+1

У роботі Падалко відрізняється неймовірною професійністю та витримкою. Навіть під час курйозних ситуацій вона продовжує виконувати свою роботу. Найвідомішим для глядачів випадком є момент з випаданням зуба. Марічка якраз тоді ремонтувала його у стоматолога, але порушила заборону на надкушування їжі передніми зубами. Через це частинка зуба відпала. Але ведуча відреагувала на це професійно: без запинки промовивши “перепрошую” вона продовжила зачитувати блок новин, наче нічого й не сталося.

Та крім можливостей для стрімкого розвитку кар’єри й декількох мемних ситуацій канал 1+1 подарував Падалко кохання усього її життя. Завдяки проєкту “Форт Буяр”, який транслювався саме на “плюсах”, Марічка познайомилася з ведучим 5 каналу Андрієм Шевченком. Вони дуже здружилися, тому пізніше Андрій запросив її на пікнік. А вже там Марічка познайомилася з майбутнім чоловіком Єгором Соболєвим, з яким у них одразу виникнула симпатія.

Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим та трьома спільними дітьми
Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим та трьома спільними дітьми

Разом з коханим Падалко виховує двох доньок — Марію й Катерину — та старшого сина Михайла. Наразі Соболєв боронить Україну, тому подружжя бачиться рідко. Попри складнощі, Єгор та Марічка у всьому підтримують одне одного та піклуються про власних дітей.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.