Оля дуже красива, але Надя у плейлисті: Сергій Шеремета показав тренування Полякової під пісню Дорофєєвої

Оля Полякова — надзвичайно талановита та популярна співачка. Та, схоже, її тренер Сергій Шеремета надає перевагу іншій відомій артистці. Причому пісні іншої лунають навіть під час тренувань Олі.

Олі Поляковій має хтось сказати, що незаконно бути настільки прекрасною. Бо люди не можуть займатися власними справами, милуючись співачкою на нових фото та відео! Це стосується навіть її тренера Сергія Шеремети. З іншого боку, саме у спостереженні за Олею й полягає робота цього красеня. Ймовірно, це можна назвати вакансією мрії.

Спортивна форма Полякової викликає у Сергія ніщо інше, як захват. А що стосовно її пісень? Чомусь для посту з Олею Сергій обрав трек “Хартбіт” від Наді Дорофєєвої. Це чудова композиція, але багато прекрасних треків також є у Полякової. Хоча, напевно, навіть королева ночі іноді підспівує “всі твої драми парусами” під музику в навушниках.

Сергій Шеремета показав чудову форму Олі Полякової та спільні тренування зі співачкою
Сергій Шеремета показав чудову форму Олі Полякової та спільні тренування зі співачкою

До слова, фантастичну фізичну підготовку Олі відзначає не лише Сергій, а й кожен підписник. Тому разом з Шереметою зірка проводить регулярні тренування на свіжому повітрі, куди можуть потрапити її шанувальники. Причому Полякову не зупиняє навіть хмура погода. Одного разу Оля тренувалася навіть тоді, коли на вулиці падав дощ.

Окрім фантастичної зовнішності любов до спорту успадкувала також донька співачки Марія. Сергій навіть вирішив поділитися старанністю дівчини на своїй сторінці: хоча вона спала всього кілька годин, але прокинулася спеціально для тренування. А у вас які відмовки для того, щоб почати займатися спортом вже, а не з якогось понеділка?

Маша Полякова під час ранкових тренувань з Сергієм Шереметою та виступу на сцені
Маша Полякова під час ранкових тренувань з Сергієм Шереметою та виступу на сцені

Маша завжди знаходить вільну хвилину для того, щоб потурбуватися про здоров’я та тримати себе в тонусі й чудовій формі. Одночасно з цим дівчина розвиває музичну кар’єру та вже виступає на сцені та приділяє чимало уваги відносинам з хлопцем. Її стосунки з Романом тривають менше ніж рік, тому пара обожнює проводити разом якомога більше часу.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?