Неля Шовкопляс розстібнула ґудзики на блузці поруч з Гордєєвим: Єгор ледве стримується, щоб не дивитися

Іноді Неля Шовкопляс вміє підібрати образ, здатний перехопити дух у глядачів та її колеги Єгора Гордєєва. Телеведучий ледве втримався від детального розглядання нового стилю колеги. Спробуйте й ви.

Неля Шовкопляс — це розкішна жінка, яка у мільйонів глядачів викликає багато позитивних емоцій. Але на початку своєї кар’єри в ефірі “Сніданку з 1+1” ведуча зустрілася з чималим потоком хейту. Така недостойна поведінка частини аудиторії іноді змушує відмовлятися від продовження роботи. Але Нелю підтримували всі колеги, а особливо продюсерка проєкту Юлія Жмакіна та співведучий Єгор Гордєєв, з яким вони швидко подружилися.

За рамки дружніх стосунків ведучі жодного разу не виходили. Хоча як з такою красунею Єгор примудряється тримати себе в руках — це цікава загадка. Все ж Неля може похвалитися неймовірною харизматичністю та особливою красою, яку вона часто підкреслює стильними образами. Цього разу вона обрала білосніжну блузку, на який були застебнуті далеко не всі ґудзики. Проте Єгор, як справжній джентльмен, не дозволяв собі зайвих поглядів.

Єгор Гордєєв показав розкішний образ Нелі Шовкопляс та свої здібності, як фотографа
Єгор Гордєєв показав розкішний образ Нелі Шовкопляс та свої здібності, як фотографа

Ймовірно, Гордєєв є романтиком. Він знаходить красу навколо себе. Зокрема, ведучий обожнює робити фото неба, яке йому здається красивим. Від стосунків від також очікує взаємної любові, бажання спільного життя. Створювати пару заради самої пари Єгор не хоче. Як і жертвувати дружбою задля стосунків, які неможливі через об’єктивні причини.

Нагадаємо, що Неля Шовкопляс знаходиться в офіційному шлюбі та виховує разом з коханим двійнят Матвія й Тимофія. Нещодавно у стосунках пари траплялася криза, через що вони навіть деякий час не жили разом. Та після 24 лютого Неля з чоловіком поступово робили переоцінку власних цінностей, тому більшість старих претензій для них відпали самі собою. Вони й досі продовжують працювати над стосунками, та основні труднощі вже подолані.

Неля Шовкопляс разом зі своїм чоловіком та синами-двійнятами
Неля Шовкопляс разом зі своїм чоловіком та синами-двійнятами

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.