Ящик полуниці та великий бутерброд: Наталя Могилевська об’їдається їжею на задньому сидінні свого авто

Відома співачка Наталя Могилевська продовжує розбирати своє харчування, рахувати калорії та слідкувати за зайвими кілограмами. А ще їсти в салоні свого авто.

Уже легендарна українська співачка та продюсерка Наталя Могилевська показала світлини на яких вона об’їдається різною їжею прямо в салоні свого автомобіля. Це вона зробила під час того, як задавала своїм підписникам різні питання щодо харчування (у формі опитування). З усіх опублікованих світлин навіть склалося враження, що саме в салоні автомобіля Наталя Могилевська тільки і їсть. І більше ніде.

Зірка провела опитування про те скільки у неї основних прийомів їжі — читачі мали вгадати. А також, чи рахує вона “з’їдені” калорії, чи додає до свого раціону солодощі, скільки чистої води випиває за день, додає або не додає до свого харчування ягоди, а ще – коли саме зірка вживає фрукти та ягоди.

Наталя Могилевська показала, як об'їдається їжею в салоні свого авто
Наталя Могилевська показала, як об’їдається їжею в салоні свого авто

Найцікавіша з усіх викладених фотознімків — Наталя Могилевська в салоні авто сидить і їсть великий бутерброд з середини якого виглядає зелений салат і огірок (це в одній руці). У другій долоні вона тримає щось, що схоже на броколі і з великим захопленням це їсть. При цьому всьому — на її волоссі бігуді, які вона не поспішає знімати. Одяг на зірці — домашня спортивна олімпійка та чорна футболка. Найсмішніше виглядають бігуді, які вона навмисно забула зняти перед дорогою.

Наталя Могилевська показала, як об'їдається їжею в салоні свого авто
Наталя Могилевська показала, як об’їдається їжею в салоні свого авто

Не проблема для Наталі Могилевської з’їсти і ящик полуниці. При чому теж прямо в салоні свого автомобіля. Таким чином вона показала чи додає фрукти та ягоди до свого раціону. Додає ще й як! На цьому фото волосся знаменитості зібране в “гульку”, одягнута вона вже у білу кофтинку разом із джинсовою курткою та світлі штани. Одним словом у всьому тому, що підходить для прогулянки. Ця світлина теж цікава, але вже не така “бомбезна”.

Схожі статті

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?

Ольга Сумська показала красеня, через якого вирішила покинути сивіючого чоловіка: йому з ним не тягатися

Ольга Сумська показала красеня, через якого вирішила покинути сивіючого чоловіка. Саме ця людина стала новим коханням відомої української акторки.

Після втечі Влад Яма здивував розкішним життям в Сполучених Штатах: в золотий Порше дивиться як в дзеркало

Після еміграції Влад Яма здивував розкішним життям в Сполучених Штатах Америки. Як склалося у відомого хореографа у Маямі? Все краще, ніж можна було подумати.