Уже закрила кілька банок: зірка “Все буде добре” Надія Матвєєва показала, як сама консервує огірки на зиму

Зіркова ведуча програми "Все буде добре" Надія Матвєєва консервує на зиму овочі. У знаменитості навіть огірки — зіркові. Кожен із них — ідеального розміру та кольору.

У ці буремні та не прості часи, єдиним, надійним і стабільним лишається в нашому житті лише одне — це українська консервація. Вона врятує від усього: від невчасно виплаченої на роботі зарплатні, відключень електроенергії, будь-яких інших подій, які нині відбуваються і ще можуть відбуватися в нашій країні. А робити заготовки на зиму потрібно саме зараз, поки ще на городі є врожай.

Долучається до всіх українських господинь і телеведуча, журналістка, редакторка та зірка програми “Все буде добре” Надія Матвєєва. Вчора, 8 серпня, вона вже закрила кілька великих банок смачних і хрустких огірочків. А ось чимало її читачів ще й не починали цього робити.

“Вже є дві баночки і процес продовжується. Ще мені дуже подобаються мої кришечки (на них намальовані різні квіти, ред.) — прямо краса, яка допомагає працювати на кухні. І зручно дуже”, – розповіла про свою господарську роботу на кухні Надія Матвєєва.

Зірка програми "Все буде добре" Надія Матвєєва консервує на зиму огірки
Зірка програми Все буде добре Надія Матвєєва консервує на зиму огірки

У зірки програми “Все буде добре” і огірочки, насправді, зіркові. У всякому разі, в її stories, яке вона виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram, видніється ціла велика миска прямо ідеальних огірків. Всі вони одного середнього “росту” — прямо ідеально підібрані один під одне. Немає такого, що один огірок, то зовсім маленький, кілька — середніх, а парочка — взагалі здоровезних.

То виходить, що Надія Матвєєва робить ідеальну консервацію. Не лише, щоб було взимку “на поїсти”, а ще щоб естетика була, стиль, щоб все було гарно. Можливо, щоб прийти до когось в гості і так раз — покласти на стіл банку ідеальних зіркових огірочків. Про свою консервацію, сама Надя Матвєєва говорить, що завдяки цим прикольним кришкам, у неї вдома все, як у квітнику.

Схожі статті

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?

Ну то й що, що йому — 90, а їй — 38: віражі долі Григорія Чапкіса, який одружився вчетверте перед смертю

Кажуть, що кохання не залежить від віку, і одна доросла людина може полюбити іншу навіть при значній різниці в роках. Але чи можна назвати останні у житті стосунки Григорія Чапкіса щасливими?

Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?