Він не вірить, що я “Богиня”: Катерина Кухар заявила, що посварилася з чоловіком через “релігійні” погляди

Прима-балерина Катерина Кухар раз і назавжди усім пояснила, яких "релігійних" поглядів вона дотримується. І чому через це "посварилася" зі своїм коханим чоловіком.

Українська артистка балету, прима-балерина та суддя легендарного проєкту “Танці з зірками” Катерина Кухар повідомила всім про свої “релігійні погляди”. А також те, чому вона посварилася зі своїм коханим чоловіком саме через ці погляди. Відповідь дуже проста — бо її коханий не вірить, що вона та сама Богиня. Таке жартівливе відео зірка зробила та виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

У відео на якому Катерина Кухар подає себе в якості Богині, вона з’явилася у довгій чорній вечірній сукні. Загалом вся сукня — це чорне тканинне полотно, а низ наряду зроблений із мережевої чорної тканини. До цього вона додала легкі та тоненькі чорні босоніжки, які ідеально “сидять” на її ступнях. Дуже добре видніється на відео і гарний яскраво-червоний та “свіжий” педикюр зірки. Особливих прикрас балерина під цей образ не підібрала. Але зі сходів у цій вечірній сукні зійшла просто прекрасно.

“Коли посварилася з ним через релігійні погляди… Він не вірить, що я Богиня”, – підписала своє відео прима-балерина Катерина Кухар.

 

Також, зірка написала, що це відео вона присвячує усім Богиням (жінкам-Богиням, ред.). Даний жарт дуже сподобався підписникам Катерини Кухар у її соцмережі Instagram. Вони написали, що вона дійсно Богиня, дуже гарна жінка, справжня українська красуня, богиня не лише краси, а балету!

Хтось жартома написав, що якщо він не бачить, що Кухар справжня богиня, то нехай йому “повилазить”. А також, що не вірити тому, що Катерина Кухар дійсно Богиня, це просто дурість. Бо, як можна не вірити своїм очам і не бачити, що це дійсно справжня краса. До цього всього, чимало читачів у якості приємних компліментів для зірки поставили їй величезну кількість смайликів сердечок і яскравих вогників.

Схожі статті

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?

Ну то й що, що йому — 90, а їй — 38: віражі долі Григорія Чапкіса, який одружився вчетверте перед смертю

Кажуть, що кохання не залежить від віку, і одна доросла людина може полюбити іншу навіть при значній різниці в роках. Але чи можна назвати останні у житті стосунки Григорія Чапкіса щасливими?

Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?