Сумуватиме за Олею та Вовою: Ектор Хіменес-Браво повідомив підписникам про закінчення “МастерШеф”

Ось і підійшла до завершення чергова сторінка в житті Ектора. Суддя "МастерШеф" зі смутком оголосив, що вони завершують роботу з Олею та Володимиром і надалі відпочиватимуть один від одного та шоу.

Все хороше колись закінчується. Це чудово знають шанувальники “МастерШеф”. Щосезону ми знайомимося з учасниками, пізнаємо їхні характери та кулінарні навички. У нас з’являються власні фаворити та люди, за яких точно не хочеться вболівати на битві чорних. І щоразу ми із хвилюванням дивимося суперфінал, а потім трішки сумуємо, бо сезон завершився, а значить нових епізодів шоу знову доведеться чекати довгими місяцями.

І сумуємо не тільки ми, а й судді. Ектор, Оля, Володимир — всі вони занурені у життя проєкту куди глибше. Кулінари проводять на знімальному майданчику дуже багато часу. У них так само є ті, за кого вони вболівають, намагаючись зберігати об’єктивність під час кожного оцінювання страви. І коли знімання чергового сезону підходять до завершення, то їм трішки сумно. Сумно прощатися з учасниками та один з одним. Але у всьому є плюси!

Ектор розповів, чому не працюватиме з Ярославським і Мартиновською
Ектор розповів, чому не працюватиме з Ярославським і Мартиновською

Відпочинок один від одного у відпустці дозволяє суддям почати сумувати одне за одним. Цього разу навіть Ольга з Володимиром точно встигнуть це зробити. Хоча вони регулярно проводять час поруч (звісно ж, як друзі), Мартиновська цьогоріч вирішила здійснити свою мрію та поїхати до Ісландії. Кулінарка вже знаходиться у Європі. Але перш ніж їхати в одну з найхолодніших країн, вона вирішила заселити доньку та племінників у табір в Іспанії.

Володимир зараз теж тимчасово не в Україні. Шеф відправився у Париж, де на спеціальному заході розповів про сучасну Українську кухню. Ярославського особливо потішило, що на цю подію прийшло дуже багато людей. А ось Ектор нікуди не поїхав. Його ранки починаються зі спорту, яким він активно займається сам та заохочує підписників. Поки судді відпочиватимуть від “МастерШеф”, ми побачимо 14 сезон на екранах уже з 24 серпня.

Судді МастерШеф завершили знімання 14 сезону та поділилися кадрами зі свого відпочинку
Судді МастерШеф завершили знімання 14 сезону та поділилися кадрами зі свого відпочинку

Схожі статті

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.