Відомий ведучий не стримався і відреагував на повернення Дана Балана: “Їсти захотів – і повернувся”

Всесвітньовідомий молдавські виконавець Дан Балан повернувся до України, але окрім радості від фанатів, отримав порцію критики від відомого ведучого.

Здавалося, що Дан Балан дійсно завоював любов публіки в українському інформаційному просторі. Зірка неодноразово висловлювався у підтримку України, випустив кліп, який зняв у Києві і навіть станом на 24 лютого знаходився у столиці. Так само його матір Людмила регулярно говорила про свою любов до українського народу та бажала йому перемоги.

Але в аудиторії доволі неоднозначно ставлення до зірки. Зокрема нещодавно це зайвий раз довів пан Євген Фешак. Поки деякі глядачі радіють тому, що молдавський виконавець проявляє свою любов до України, ведучий думає про це інакше.

Євген Фешак відреагував на повернення Дана Балана до України

Молдавська преса розповіла про великий конфуз Дана Балана
Євген Фешак відреагував на повернення Дана Балана до України

Нещодавно вийшла новина про те, що Дан Балан повернувся до України з концертом і відіграв його в Одесі, зі сцени говорив українською мовою. Це дуже схвилювало публіку, яка знає, що рідна мова артиста — румунська. Однак, Євгена даний жест на підкупив. Навпаки, він вважає, що Балан повернувся лише через те, що захотів їсти.

“Пам’ятаєте, як ми говорили про Дана Балана, який утік, узагалі дуже довго не говорив, що відбувається в Україні. І ми говорили, що він повернеться. Їсти захоче – і повернеться. Дивіться: їсти захотів – і повернувся. І згадайте наші слова”

Ведучий вважає, що Балан збирається взяти участь у якомусь новому шоу, і його обов’язково візьмуть.

Нагадуємо, днями стало відомо, що Олег Винник повертається на українську сцену, і нещодавно випустив нову композицію. На даний момент невідомо, чи вдалося йому повернути право на виконання старих пісень після розриву контракту з Олександром Горбенком, але безумовно повелитель мовчить стримав своє слово і на даний момент намагається повернути любов аудиторії до себе.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?