Міша Кацурін показав, як вміло порається з яйцями: Дорофєєва аж облизується, а люди — схвально кивають

Вона носить шкарпетки з його зображеннями, а він — приносить для неї яйця. Як та чим щоденно живуть Надя Дорофєєва та Міша Кацурін? Вони все показали.

Красивих пар у світі мільйони. Але настільки гармонійно поєднуватися між собою, як Міша Кацурін та Надя Дорофєєва, вдається далеко не кожній. А ще у цьому випадку можна також побачити красиву пару в парі. Звісно ж, ми про ту дуже милу та кумедну пару шкарпеток з зображенням Міші, подаровану Дорофєєвій.

Надя Дорофєєва показала, як Міша Кацурін буквально опинився біля її ніг
Надя Дорофєєва показала, як Міша Кацурін буквально опинився біля її ніг

Саме в таких моментах і проявляються справжні стосунки пари. Вони завжди можуть знайти можливість пожартувати, разом розважитися, навіть побути трохи дітьми. А коли між людьми панує така легкість, то їм завжди добре разом. І вони завжди хочуть піклуватися одне про одного. Наприклад, готувати смачні сніданки!

Міша вирішив показати, яким сніданком він радує свою кохану. Надя залишилася у захваті! Не тільки від страви, але й від голосу Кацуріна, який розповідав про приготування підписникам. І тут дійсно той випадок, коли приємно не тільки дивитися, а ще й слухати. Та й показані Мішею яйця по-турецьки приємно готувати, бо страва проста.

Міша Кацурін показав, як готує Наді Дорофєєвій смачний сніданок
Міша Кацурін показав, як готує Наді Дорофєєвій смачний сніданок

Але у цій простоті є дуже багато смаків. Візьміть 200 мл густого грецького йогурту, додайте в нього лимонний сік та цедру (без білої частини) одного лимона, декілька зубчиків натертого часнику, нарізаний кріп, оливкову олію та сіль. На пательні розтопів 200 г вершкового масла, після чого трішки прогрійте його з великою кількістю пластівців чилі, щоб вони віддали маслу свій смак та наситили його кольором.

Також на сковорідці в невеликій кількості оливкової олії потрібно обсмажити 10-12 томатів чері, щоб отримати скоринку, після чого там же прогріти кілька великих зелених оливок без кісточок. Найскладнішим етапом є приготування пашоту. Але якщо ви з ним впоралися, то можна збирати страву та подавати її з підігрітим хлібом чи булочкою.

Схожі статті

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.

Лілія Ребрик показала, як виглядати на всі 100, якщо немає часу на зачіску: “Приїхали на роботу вже красиві”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не завжди має час, аби приготуватися до робочого дня. Проте, жінка має декілька секретів, як виглядати неперевершено в будь-яких обставинах.

Талановита людина талановита у всьому: Ектор Хіменес-Браво показав, чим мріяв займатися — батьки були проти

Виявляється, відомий шеф Ектор Хіменес-Браво з дитинства мріяв не про кулінарію, а про зовсім інше мистецтво. Нарешті, чоловік показав всі свої таланти.

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?