Диско 80-х: Влад Яма засвітився в кислотно-рожевому костюмі з “бумбоксом” в руках – таке життя в Америці

Популярний український хореограф Влад Яма засвітився в кислотно-рожевому костюмі з "бумбоксом" в руках, та показав своє "інакше" життя в Америці.

Влад Яма завжди говорив про свою велику мрію переїхати до Сполучених Штатів Америки. Кожні його канікули до Флориди супроводжувалися зізнанням про те, якби йому сильно хотілося залишитися там і пожити американським життям.

Але реальність була такою, що кар’єра та популярність на нього чекали саме в Україні, а тому вибір був очевидний для нього. До 2022-го року. Влад виїхав більше двох років тому і з тих пір не з’являвся в Україні.

Влад Яма показав, яке життя побудував в еміграції

Влад Яма показав, де проводить вечори в США, коли дружина не поруч
Влад Яма показав, яке життя побудував в еміграції

До еміграції зірки публіка ставиться по-різному. Дехто критикує, дехто намагається ставитися зрозумінням. Така сама ситуація розгортається і в шоу-бізнесі серед колег зірки. Для когось його рішення зрозуміле, комусь воно неприємне.

Сам же хореограф регулярно зіштовхуються не тільки з осудом, але із реакціями підписників на його дописи. Через різницю у часі деякі публікації часто з’являються невчасно, через що сприймаються неправильно.

Але інколи Влад свідомо показує, яке життя обрав 2 роки тому. Наприклад, нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показав, як проводить час у стилі диско вісімдесятих.

Влад Яма показав, яке життя побудував в еміграції

Компанію йому склала дружина та колега. Усі троє у кислотних яскравих кольорах для підкреслення атмосфери, а в руках у Влада справжній бумбокс.

Нагадуємо, востаннє хореограф давав інтерв’ю у травні 2022-го. Тоді чоловік підтвердив, що дійсно знаходиться у Флориді разом з родиною і заявив, що виїхав цілком легально, ще до того, як закрили кордони. Його колега Євген Код одразу ж висловив свої сумніви на рахунок правдивості цього ствердження.

Пізніше Дьомін заявив, що після цього хореограф заблокував його і не відповідає на повідомлення. Що не сподобалося танцюристу журналіст не розуміє.

Схожі статті

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.