Ці знаменитості мають в собі приховану силу. Хто у списку? Зірка “Кварталу-95” Олена Кравець, Катя Бужинська

Містика, віра у вищі сили, сни та неймовірну інтуїцію існує навіть в українському шоу-бізнесі. Олена Кравець, Катя Бужинська та дружина Зіброва приклади того, що якась енергія, таки існує.

В українському шоу-бізнесі є зірочки, які вірять і у вищі сили, і в сни, і навіть в свою величезну інтуїцію. Однією з таких є українська комічна акторка та зірка “Кварталу-95” Олена Кравець. Вона вже розповідала журналістам, що перед тим, як у неї народилася “двійня”, вона неодноразово бачила сни, які віщують майбутнє. Ще вона разом із Євгеном Кошовим стали свідками містичних дій.

Події розгорталися під час зйомок проєкту “Україно, вставай!”, де вони знімали сцену в якій Євгеній Кошовий мав “подружитися” з сатаністами (людьми, які вірять в позитивний образ Сатани). Цю “сцену” вони знімали дуже довго, бо в них просто не виходило це зробити. Постійно були якісь помилки і промахи. Уже тоді до Олени Кравець прийшла думка, що цього дня є велике церковне свято — Яблучний Спас.

І знімати такі сцени в цей день, напевне, це було просто недоречно. Вона запропонувала всім прочитати “Отче наш”. Учасники зйомки поставилися до неї несерйозно, але коли вона сама взяла і прочитала цю молитву, то вони одразу зняли всю сцену і розійшлися по домах.

Співачка Катя Бужинська також стикалася з містикою. Вона переконана, що напередодні жахливих подій, які почалися в нашій країні 22 лютого, її дуже сильно щось тривожило. Вона була не спокійна, знервована, як то говорять, що не могла знайти собі “місця”. Уже потім вона зрозуміла, що це було певне повідомлення від вищих сил про небезпеку, яке вона вчасно не змогла зрозуміти. Хоча “щось” її про це попереджало.

А Марина Зіброва, дружина українського естрадного співака та композитора Павла Зіброва, взагалі має екстрасенсорні здібності. Вона може прямо передбачати майбутнє. Вона, як і Катя Бужинська, напередодні 22 лютого бачила дуже поганий сон. Уже тоді вони зрозуміли, що це буде щось погане. Але виїжджати вони не стали, бо розуміли, що люди все одно згуртуються і зможуть вистояти, як слід. Тому рішення щодо того, що їм робити, а що ні, приймали на підставі снів дружини. Бо її інтуїція її не зраджує.

Схожі статті

Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?

Що сталося з Катею Великою з “МастерШеф” після розлучення з чоловіком-мільйонером – тепер суцільна любов

Найбагатша учасниця проекту "МастерШеф" Катя Велика після того, як повідомила про розлучення з чоловіком, світиться від щастя поряд із милим красенем з дуже модною зачіскою.

Легенда українського футболу Андрій Шевченко повідомив про велику втрату: “Вічна пам’ять”

Світова зірка футболу Сальваторе "Тото" Скіллачі за своє життя забив більше 400 голів, став учасником проєкту "Безлюдний острів" і був свідком у справах проти італійської мафії.

Нікітюк і Притулі він не по зубах: новий ведучий шоу “Хто зверху?” Богдан Буше “придбав Rolex” на пів руки

"Шикарний" годинник криптоінвестор Богдан Шелудяк знайшов на Полтавщині. До того ж, в одному з українських сіл. Ведучий запевнив, що гарно жити не заборониш.

Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.

Де зараз Дмитро Яремчук, який відмовився знятися у фільмі про батька і вивів з себе сестру Марію Яремчук

Де зараз син легендарного Назарія Яремчука Дмитро, який пішов стопами батька, але відмовився знятися у фільмі про нього і вивів з себе сестру Марію Яремчук .