77-річна Софія Ротару звернулася до єдиного сина й показала архівне фото: родичів просто не впізнати

Не тільки в родині Горбунова вчора було подвійне свято. Аналогічна ситуація у Софії Ротару та її єдиного сина Руслана Євдокименка, який, до речі, одноліток Юрія.

Відома українська співачка Софія Ротару не часто публікує нові дописи у своєму фотоблозі. Проте, подвійне свято у родині, змусило виконавицю зробити виключення. З нагоди дня народження її єдиного сина Руслана, жінка показала, як виглядала багато років тому.

На своїй сторінці в Instagram, Ротату розмістила архівне фото з сином. Судять з вигляду Руслана, знімок був зроблений близько 50 років тому. На ньому молода Софія ніжно обіймає свого малюка, який щось розповідає та показує фотографу.

“З днем народження, любий мій сину Руслане!”, – підписала знімок артистка.

77-річна Софія Ротару показала архівне фото з сином
Софія Ротару показала архівне фото з сином

Не забула жінка й про державне свято. У сторіс вона розмістила патріотичний знімок Батьківщини-Мати на фоні державного прапора. Не секрет, що День Незалежності важлива подія для всіх українців, тож артистка не могла залишитися осторонь.

“З Днем Незалежності, Україно!” – написала співачка.

Софія Ротару показала архівне фото з сином
Софія Ротару показала архівне фото з сином

Після початку повномасштабного вторгнення, Ротару не часто виходить на зв’язок з публікою. На її сторінці лише інколи з’являються нові дописи, які зазвичай приурочені до важливих родинних, або державних свят. Крім того, жінка припинила свою концертну діяльність, тож єдина можливість її шанувальників побачити зірку, це моніторити її сторінки в соціальних мережах.

Нагадаємо, нещодавно друг артистки, відомий український композитор, Павло Дворський пояснив мовчазну позицію Софії Михайлівни та те, чому вона відмовилася від участі у зйомках фільму, присвяченого легендарному українському співаку Назарію Яремчуку. За його словами, у зірки були особисті мотиви, про які вона має розповісти самостійно.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?