“Мені Ектор не сподобався”: друг Ольги Кролик на кастингу “МастерШеф-14” розкритикував знаменитого кулінара

Чи вважаєте ви Ектора Хіменеса-Браво професіоналом, який розуміється на кулінарії та любить її? Якщо ваша відповідь "так", то один з учасників кастингу "МастерШеф-14" готовий з вами посперечатися.

Навіть на кастинг “МастерШеф” потрапити надзвичайно складно через ретельний відбір. Але в анкетах люди часом схильні прикрашати свої вміння і досвід, можуть вказувати інші неправдиві факти. Завдяки цьому деякі недостатньо здібні учасники все ж можуть потрапити в ефір. Але в очній зустрічі з суддями, звісно ж, правда не сховається, тому далі такі люди не проходять.

Реакція на відмову буває різною. Хтось просто засмучується на навіть відмовляється через це записувати постінтерв’ю. Інші ж погоджуються з суддями, усвідомлюючи, що були налаштовані надто оптимістично щодо своїх здібностей та прагнуть повернутися з кращими версіями себе у наступному сезоні. Але є й такі, хто вважає, що судді просто не розуміються на кулінарії.

Учасниця 13 сезону МастерШеф Ольга Кролик підтримує свого друга на новому кастингу
Учасниця 13 сезону МастерШеф Ольга Кролик підтримує свого друга на новому кастингу

Схожа ситуація трапилася і цього разу. Причому з критикою виступив знайомий Ольги Кролик. Навряд кулінарка, яка подолала одразу 2 кастинги та була близькою до перемоги у 13 сезоні, погодилася б з тим, що з Ектором, Володимиром чи Олею щось не так. Але TikTok-блогер, який представився Даніком, вирішив інакше та дуже різко висловився про Хіменеса-Браво.

З перших хвилин на екрані хлопець складав дуже позитивне враження. Привітний, усміхнений, одразу подарував Мартиновській квіти. Але потім настала черга дегустації. І крім критики судді мало що могли сказати. Першим підійшов Володимир. І він обійшовся без компліментів.

Володимир Ярославський критикує учасника МастерШеф-14 за погано приготовану страву
Володимир Ярославський критикує учасника МастерШеф-14 за погано приготовану страву

Розшарований та неоднорідний соус, якого майже не було на тарілці. Качка, яка була майже “живою”, настільки погано вона просмажена всередині. Спаржа зі щільною шкірочкою та без достатньої кількості солі. Загалом, всі елементи страви були виконані неякісно.

Чи погодився Данік хоча б з одним зауваженням? Зовсім ні. Він вважає, що в учасників було гірше, тому його страва має пройти. А ось Ектор блогеру не сподобався. Хлопець вважає, що шеф просто більше незацікавлений у тому, що робить, тому не оцінив страву.

На кастингу МастерШеф незадоволений учасник сказав все, що думає про Ектора
На кастингу МастерШеф незадоволений учасник сказав все, що думає про Ектора

На завершення Ярославський вирішив запросити Ольгу Кролик. Судді поцікавилися, скільки кулінарних книг має учасниця 13 сезону. Дівчина навіть не змогла згадати точну кількість, бо у неї надзвичайно багато літератури. Натомість у Даніка 0 книг, а вчиться готувати він лише по відео в інтернеті, причому навіть не від професіоналів. Ектора розчарував такий підхід.

Схожі статті

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...