“Я вигрібала”: Марія Бурмака вперше розповіла, як вона зіштовхнулася з онкологією — це був рак мозку

Марія Бурмака вперше розповіла про недовго, з якою зіштовхнулася в своєму житті аж вдвічі, і яка забрала у неї найважливіше в сімʼї. Співачка зізналася, як це було.

Вже майже 20 років Марія Бурмака Марія лояльну аудиторію, яка залишається вірною у своєї любові до її творчості і не готова проміняти її ні на що інше. Співачка так і не потрапила до першого ешелону шоу-бізнесу, але її кар’єра протривала набагато довше, ніж кар’єра багатьох суперзірок.

Можна сказати, що вона набагато міцніше стоїть на своїх ногах. І зокрема тому, що відчуває свої композиції серцем. Зазвичай, такими людьми є ті, хто не на словах знає, що таке біль.

Марія Бурмака розповіла про онкологію своїх матері та батька

Марія Бурмака відмовилася їхати з Києва
Марія Бурмака розповіла про онкологію своїх матері та батька

Марія Бурмака втратила свою матір саме через онкологію. Виявляється, жінка мала рак мозку. Про це нещодавно артистка розповіла у своєму новому інтерв’ю для Слави Дьоміна. Так само захворів і її батько, який також на собі дізнався, що таке рак.

“Я завжди була ближчою з мамою, і насправді мами не стало в 10-му році. Це було онко, це було надзвичайно складно. Це був рак мозку. І це було… Як я вигрібала, я чесно кажучи не знаю… Я зробила все що можливо. Це коли твоя совість накаже тобі, що ти щось не зробив. Самого початку було зрозуміло, що це гліобластома. Немає жодної людини в світі, яка вилікувалася від цього. Але все що можна було, все новітні знахідки… Я боролася за маму до останнього. Моя мама прожила значно більше, ніж з цим діагнозом живуть. Через рік захворів тато. Так само це було онко. Я пам’ятаю цей момент, коли я розумію, що це та сама історія. Тато прожив 4 з половиною роки”, – зізналася артистка в новому інтервʼю.

Артистка зізналася, що насправді була набагато ближчою зі своєю матір’ю, а з батьком не так близько спілкувалася до її смерті. Однак, пізніше, вона зблизилася і з ним, хоча згодом їй довелося попрощатися з ще однією рідною людиною. За словами співачки, вона зробила все що можливо, і зверталася не тільки до доказової медицини, але і до народної.

Схожі статті

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.