“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.

Відомий український шоумен Володимир Остапчук не так давно одружився в третє. Наразі, його молода обраниця Катерина Полтавська перебуває у особливому для всіх жінок стані – вона вагітна. Й поки, жінка чекає на появу своєї першої дитини, вона вирішила зізнатися, чи підтримує стосунки з дітьми чоловіка від першого шлюбу.

Як відомо, перша дружина Остапчука Олена Войченко, після початку повномасштабного вторгнення вирішила забрати дітей та залишити Україну. Зараз жінка проживає в Канаді. Досить велика відстань перешкоджає особистому спілкуванню шоумена та його дітям, проте вони спілкуються через інтернет.

Катерина Полтавська зізналася, чи спілкується з дітьми Остапчука
Катерина Полтавська зізналася, чи спілкується з дітьми Остапчука

Як зазначає Катерина у своєму Instagram, Вова зв’язується з малечею кожен тиждень. А ось вона поки утримується від спілкування з дітьми коханого. За словами блогерки, вони ще не знайомі особисто, тому з’являтися під час родинних відеодзвінків вважає дивним.

“Вова спілкується кожного тижня, а я з ними не знайома, тому це буде дивно, якщо якась тьотя буде їм телефонувати й про щось запитувати”, – поділилася Полтавська.

Проте, у майбутньому вона планує познайомитися Емілією та Еваном. Щобільше, вона хоче спілкуватися з ними, звісно, якщо колишня Остапчука не буде проти. Цікаво, що зараз жінка не хоче проявляти увагу до малечі, для неї це дивно, а ось після народження сина, раптово з’явитися в житті дітей та ошелешити їх появою братика – це норма.

“Коли познайомимося та коли вони дізнаються про малого, тоді будемо спілкуватися, якщо їх мама дозволить”, – написала Катерина.

Катерина Полтавська зізналася, чи спілкується з дітьми Остапчука
Катерина Полтавська зізналася, чи спілкується з дітьми Остапчука

Нагадаємо, нещодавно Катерина заявила, що залишає публічний простір на час своєї вагітності. Жінка не вивозить хейту, тому вирішила відсторонити свою психіку від критики користувачів мережі.

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?

“Моя дівчинка”: В’ячеслав Узелков вперше показав наречену – як виглядає кохана боксера

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков більше не може приховувати свого щастя і нарешті показав романтичне фото із жінкою, з якою хоче прожити решту свого життя.

Дружина Юрія Ткача забрала доньку і залишила його самого в Україні: що послужило причиною

Дружина Юрія Ткача забрала їхню 10-річну доньку Єлизавету і залишила його самого в Україні. Що насправді послужило причиною? Деталі в нашому матеріалі.

У нього 8 мільйонів, і це не те, про що ви подумали: чим багатий Михайло Поплавський

Співаючий ректор Михайло Поплавський охоче хизується своїм бізнесом та прибутками. Але як саме він розбагатів за ці 10 років? Деталі в нашому матеріалі.

“Треба жити та радіти життю”: Таїсія Повалій вийшла на зв’язок із Москви, де тепер живе

У минулому українська співачка, а зараз просто Таїсія Повалій, яка разом із чоловіком Ігорем Ліхутою втекла з рідної країни кілька років тому, знов вийшла в ефір із "гучними" заявами.

Макарони, макарони і ще раз макарони: чоловік Руслани Писанки ошелешив раціоном без дружини

Бізнесмен Ігор Ісаков продовжує публікувати душевні, життєві та щирі пости в своєму Instagram. Відомо, як чоловік живе разом із своїми домашніми улюбленцями, але вже без коханої Руслани Писанки.