З Горняк був королем, з Полтавською став “господинею”: Володимир Остапчук миє, готує, прибирає, і не тільки

Популярний шоумен Володимир Остапчук прибрав увесь будинок, поки його вагітна дружина була на роботі. Зірка навіть вимив душові кабіни та господарював у дворі.

Третя дружина Володимира Остапчука, Катерина Остапчук, знову мала “пригоду” через ведення своїх stories у соцмережі Instagram. Цього разу вона натрапила на підписницю, якій не сподобалося, що Катя подає шоумена Володимира Остапчука в своїх публікаціях в якості обслуговуючого персоналу, який миє, готує та ще й прибирає. На її думку, дружина Остапчука не висловлює слова любові, гордості та поваги за свого чоловіка.

Усе почалося з того, що Катерина Остапчук розповіла про те, що поки вона була на роботі Вова прибрав увесь будинок. Шоумен Володимир Остапчук навіть вимив усі душові кабіни. Катерина пояснила, що жити в будинку дуже класно, але не прибирати його. Простіше три рази похвалити чоловіка, щоб він усе зробив і по прибирав, а не вона. І поки що, в їх сім’ї і стосунках ця схема працює.

Після цього допису до дружини Володимира Остапчука і “прилетіла” промова в його захист і у звинуваченні Каті щодо її неповаги до шоумена. На все це вона відповіла, що повагу і любов Володимиру Остапчуку вона висловлює особисто, а не в stories. А її “історії” в Instagram він навіть не дивиться.

“Повірте, якби йому чогось не вистачало, то він не крутився навколо мене б так”, – підкреслила Катерина Остапчука.

Також вона додала, що це її Вова. Як вона хоче, так його і виставляє. У наступних stories Катерина Остапчук уже почала робити жартівливий контент, відмічати в публікаціях самого Остапчука і висловлювати йому свою повагу та любов. А ще гордість. Після того, як шоумен зробив сирники, підписники Каті почали просити рецепт таких смаколиків. Вона повідомила, що зараз Вова закінчить прибирати на подвір’ї і потім надасть рецепт сирників. Бо він же “обслуговуючий персонал”.

Дружина Володимира Остапчука показала, як він слідкує за побутом
Дружина Володимира Остапчука показала, як він слідкує за побутом

“Я знову на роботі. Чому ніхто не напише, що я не маю працювати? Тільки Вову захищають”, – написала жартома дружина шоумена.

Слід додати, що Катерина Остапчук нині вагітна і має вже хороший “животик”. А тому, допомога її чоловіка нині є дійсно просто безцінною. Тим більш, якщо Катерина Остапчук ще й працює, а не лише постійно сидить вдома.

Схожі статті

Коли народить Настя Каменських? Потап не стримав себе і розсекретив все про спадкоємця від дружини

Потап не стримався і розсекретив все про спадкоємця від дружини Насті Каменських. Коли народить співачка і кого чекає продюсер? Усі деталі в нашому матеріалі.

Знайшов любов всього життя в другій її половині: що відомо про молоду дружину Олександра Пономарьова?

Олександр Пономарьов витратив багато часу на пошук свого реального кохання, але врешті-решт його знайшов. Вона — не співачка, не модель, і завжди поруч.

Дві “проблеми”: поки Камінська, Трінчер та MamaRika мріяли збільшити свої “персики”, Доротюк їх зменшувала

Збільшити свої принади на 1-2 розміри хотіли б немало жінок. Дехто, як Слава Камінська та Анна Трінчер, наважуються на такий крок. Але в Аліни Доротюк бажання було протилежним.

24-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська пояснила, чому їй подобається грубити людям: “Я хамка”

В мережі чимало людей негативно відгукуються про молоду дружину Володимира Остапчука. З такою оцінкою багато людей не погоджуються. Але невже вона є справедливою?

Розлучення з Налчаджиоглу всім їм пішло на користь: як виглядають зараз усі 3 дружини турецького бізнесмена

Усі дружини турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу швидко оговталися від розлучення і почали жити своє нове щасливе життя. Як змінилися Лілія Реус та Анастасія Фоксі?

Молода Надя та старий Міша: 13-річна фанатка чесно розповіла, що думає про пару Дорофєєвої та Кацуріна

Чи вважаєте ви Надю Дорофєєву та Мішу Кацуріна ідеальною парою? Юна фанатка щиро та чесно розповіла все, що думає про кожного з них. Надя та Міша не стримали емоцій.