36-річна Леся Нікітюк засвітилася на ринку не сама: на Привозі була справжня сцена – “Що ви починаєте мені?”

Популярна ведуча Леся Нікітюк, яка завжди підіймає всім настрій, показала, як і що купила на ринку в Одесі. Зірка відвідала одеситку, яка вже стала легендою.

Одна з найпозитивніших телеведучих України Леся Нікітюк, яка нині продовжує вести програму “Хто зверху”, пішла на шопінг на Привіз. Це величезний продовольчий ринок, який знаходиться в історичному центрі Одеси. Як це було зірка показала у своїй stories в соцмережі Instagram.

Ведуча Леся Нікітюк відправилася до однієї з найпростіших і колоритних “лавок” в Одесі, яка називається “У Світулі”. Тут продаються морепродукти на будь-який смак і різні смаколики. Та і сама “Світуля”, тобто продавчиня, ще той “смаколик”. Дуже яскрава, гарна жінка, одеситка, допоможе кожному, хто до неї прийде, купити все необхідне і найсмачніше. Найважливіше у Привозі не сам шопінг, хоча це теж важливо, а відчути справжній місцевий колорит Одеси! Почути місцеві діалекти від самих одеситів, насолодитися їжею з моря, а ще отримати купу позитивних емоцій.

Ведуча "Хто зверху" Леся Нікітюк показала, як скупилася на ринку в Одесі
Ведуча Хто зверху Леся Нікітюк показала, як скупилася на ринку в Одесі

Як відомо у невеличку подорож до Одеси Леся Нікітюк відправилася разом із своїм песиком Рафіком. Вони поселилися в крутому готелі. У ньому номери виходять на самісіньке море. Звідти можна насолоджуватися гарними краєвидами Чорного моря, заходами сонця і світанками, але справжньої колоритної Одеси там не видно. Напевно тому, телеведуча і відправилася на Привіз.

У легендарної жінки на ринку в Одесі Леся Нікітюк купила смаколики з форелі, камбали і тунця. Їх вона взяла кілька штук. Ведучій продавчиня подарувала коробку шоколадних цукерок “Сонячний віночок”. Ще гуляючи ринком зірка придбала помідори, сир та тюльку. Все це їй загорнули в целофанові пакети, щоб вона могла донести покупки до готелю. Згодом ведуча показала, яким саме чином їй смакується все те, що вона придбала.

Схожі статті

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?