Після завершення зйомок “Холостяк-13” Олександр “Терен” Будько пішов на “шабашку”: зірці теж зараз важко

"Холостяк" Олександр "Терен" Будько показав, як вміє гарно фарбувати стіни і може підробляти на "шабашках". Зйомки проєкту завершилися і тепер він має більше часу на нову роботу.

В Україні завершилися зйомки вже легендарного реаліті-шоу побачень “Холостяк”, а саме 13-го сезону. Тепер головний герой цього “заїзду” уже всім відомий холостяк Олександр “Терен” Будько почав ходити по “шабашках”. Про це він сам жартома повідомив в своїй stories в соцмережі Instagram. З одного боку Олександр пожартував, а з іншого — на світлині видно, що він дійсно перебуває на будівництві за якимись роботами.

“Терен” показав, як він разом із своїм товаришем знаходиться в якомусь приміщенні, де явно відбуваються ремонтні роботи. Насамперед, фарбування стін у яскраво-червоний колір. Можливо, що це чийсь гараж, або спеціально-відведена локація для майбутніх зйомок. Роботу “Холостяк-13” виконав не всю, адже частина стіни ще лишилася без фарбування. Але чоловіки добре зголодніли і вирішили перекусити та трішки перепочити.

Після зйомок програми "Холостяк-13" Терен пішов підробляти на будівництво
Після зйомок програми Холостяк-13 Терен пішов підробляти на будівництво

Обідав Олександр “Терен” Будько розставивши їжу на стільчику, який був у них замість столу. Усе так, як зазвичай буває на будівництві чи під час проведення ремонтних робіт. Тепер про нового холостяка відомо ще й те, що він дуже господарський. Як потрібно, то і ремонт може зробити. Свою світлину зірка телеекрану підписав коротко і по факту: “На шабашці”. Але де саме це було і чому для стін обрали настільки яскраво-червоний колір, він не розповів. Поки що все це залишиться загадкою.

Як відомо, перші ефіри 13-го сезону програми “Холостяк” українці зможуть побачити вже цієї осені. Коли точно вийде програма, якого числа, ще невідомо. Вже стільки відомо інформації про цього холостяка — захисника, що подивитися зйомки проєкту хочеться багатьом. Як і дізнатися те, чи зміг Олександр “Терен” Будько зустріти своє справжнє кохання на цьому романтичному проєкті. Якщо так, то кого саме, і якою є ця обраниця “Холостяка-13”.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.