“Мені наснився, знову з тобою цілувались”: Ольга Фреймут розповіла, ким для неї колись став Сергій Притула

Ольга Фреймут публічно розповіла, ким для неї став Сергій Притула. Публіка не могла стримати емоції від почутого, адже не очікувала подібного.

Ольга Фреймут та Сергій Притула — це феномен українського телебачення, який свого часу приносив шалені рейтинги програмам, в яких обидва брали участь. Але часто стається так, що най харизматичніші телевізійні дуети швидко розпадаються. Наскільки в них багато енергії та взаєморозуміння, настільки ж багато суперечливих рис, які заважають зберегти це на довгі роки.

Дороги Сергія Притули та Ольги Фреймут розійшлися не одразу. Ба більше, попри негаразди, обидва намагалися все ж таки врятувати ці взаємини, адже вони були колись ледь не основою для їхньої кар’єри. Але не так склалося як гадалося і їм довелося відпустити одне одного. Сергій Притула запевняє, що це провина Ольги.

Ольга Фреймут розповіла про свої особливі стосунки з Сергієм Притулою

Сергій Притула та Ольга Фреймут у розважальному шоу Хто зверху?
Сергій Притула та Ольга Фреймут у розважальному шоу Хто зверху?

Вона в свою чергу продовжила ставитися до свого колишнього партнера так само, як і колись. Адже і до сварки вона легко жартувала на рахунок ведучого і дозволяла собі посміятися над ним.

Наприклад, нещодавно шанувальники згадали старий випадок та опублікували відео, на якому Ольга згадує, і як Сергій їй наснився. За її словами, уві сні вони цілувалися, а потім додали, що коли він з’являється у сновидіннях, то на грип.

Телеведучий здався дуже збентеженим даним висловлюванням на свою адресу, але насправді саме такими колись їхні стосунки і були. Ольга Фреймут завжди підкреслювала, що не розглядає свого партнера як об’єкт закоханості, а Притула обожнював поділитися саркастичними коментарями на рахунок своєї партнерки.

Нагадуємо, що у своєму коментарі Олександр Педан якось висловився про конфлікт між його колегами та заявив, що не приймав нічиєї сторони, але так склалося, що з Притулою він продовжив спілкуватися, тоді як Ольга Фреймут залишилася його хорошою знайомою. Ведуча часто згадує часи, коли вони працювали втрьох, Притула тим часом повністю все ігнорує.

Схожі статті

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.