Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська, яку дуже сильно люблять всі українці, подалася в Ісландію. Всім глядачам вона подобається своєю щирістю, відкритістю і без гламурністю, яка є в інших зірок. І тому її пости про подорож до Ісландії є неабиякі веселі, прості та цікаві. І саме вони можуть бути корисними для всіх, хто також мріє і прагне потрапити в цю країну. Про всі свої пригоди закордоном Ольга Мартиновська розповідає на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Найважливіше, що слід зробити готуючись до поїздки в Ісландію, це вміло і правильно зібрати чемодан. Кожен українець має пам’ятати, що найголовніше — це термобілизна. Ольга Мартиновська рекомендує купувати її саме з синтетичної тканини, а не натуральної. Оскільки така білизна з бавовни вбирає у себе вологу зі шкіри, відповідно одяг стає мокрим і людина починає мерзнути. До цього “вбрання” слід додати теплі і якісні шкарпетки. Краще всього — лижні. Важливу роль грає і взуття. Воно має бути м’яким, зручним, теплим і не дуже жорстким.

“Кросівки добре підійдуть для готелю та аеропорту, а спеціальне взуття необхідне для виходу на природу (всіх поїздок і походів в Ісландії). Можна взяти з собою і гарні чоботи. У них слід гуляти біля водоспадів та на чорному пляжі”, – ділиться своїми враженнями Ольга Мартиновська.

Мода модою, але суддя “МастерШеф” радить не забувати і про шапку. З собою у поїздку їх взагалі бажано взяти від трьох і до п’яти штук. Вони мають бути не просто спортивними, а ще й гарними та різнокольоровими. В Ісландії їх модно носити і міняти, як новий look на день. Також кожна нова шапка зробить абсолютно різний настрій на кожному новому фото. Особливо це буде дуже класно в похмурі дні. До шапок бажано взяти і підібрати теплі рукавички.

З верхнього одягу в Ісландію Ольга Мартиновська взяла три пухових жилетки різної довжини та кольору. Їх плюс у тому, що вони скручуються в “трубочку” і їх всюди можна легко скласти, скрутити і возити з собою. Але це дуже корисна річ, яка може врятувати під час сильного вітру. Як варіант, замість цих жилеток різних розмірів можна взяти пуховик, не дуже теплий, і середньої довжини.

Зірка телеканалу СТБ зазначає, що у всіх має бути з собою і тоненький пуховик з гусячим чи лебединим пухом. Причина — саме такий верхній одяг не продувається і не промокає. А тому це дозволить на повну насолодитися всіма водоспадами, краєвидами і красою Ісландії. Замість того, щоб стояти і мерзнути, чи ховатися в автобусі, чи авто, поки всі інші туристи насолоджуються туристичними точками.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.