Травесті-діва Монро приймає співчуття після гіркої втрати – жили разом багато років: “Я буду дуже сумувати”

Травесті-діва Монро не стала приховувати того, що сталося в її сімʼї і знайшла трохи спокою в словах своїх фанатів. Зірка вже не поверне дорогу її серцю душу.

Травесті-діва Монро прославилася в Україні ще до того, як соціальні мережі набули такої шаленої популярності. Зараз вона — не світська левиця, а звичайна блогерка. Монро прийняла рішення зайнятися новою професією, і почала вчитися на психолога. Її життя почало кардинально трансформуватися та змінюватися.

Але на жаль, з нього також пішла дорога її серцю душа. Мова йде про улюбленицю зірки Чіку.

Травесті-діва Монро повідомила про смерть своєї улюблениці Чіки

Травесті-діва Монро ошелешила новиною про появу дитини
Травесті-діва Монро повідомила про смерть своєї улюблениці Чіки

Так, Монро оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому показала кішку, що прожила з нею багато років під одним дахом. З’ясувалося, що володарці тварини довелося з нею попрощатися.

Підписники звикли бачити, що діва насолоджується компанією улюблениці, і багатьом стало гірко визнавати, що ця красуня так рано пішла з життя. Зокрема, деякі напряму у коментарях вирішили спитати, що стало причиною, адже у публікації Монро не вказала її.

Втім, травесті-діва вирішила не обговорювати з публікою дану ситуацію та нічого не відповіла.

Нагадуємо, що декілька тижнів Монро вирішила вперше розповісти про свої проблеми. Травесті-діва розкрила, що мала погану звичку і розповіла, як її подолала.

Проблеми у травесті-діви розпочалися тоді, коли вона стала виступати як драг-квін. Здобувши популярність у мережі, Монро не помітила як почала проводити вільний час з напоями. Хоча в її сім’ї не можна сказати, що такі проблеми були, попри любов до свят.

Зараз блогерка активно займається не тільки своєю освітою, але із собою. Імовірніше за все, після такої шаленої роботи вона зможе дійсно простягнути руку іншим та допомогти людям у складних ситуаціях. Хоча зараз вона майже не говорить про те, коли планує розпочати свою професійну діяльність.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?