Ольга Мартиновська провела ніч у полі: зірка “МастерШеф” спала на землі й прокинулася зранку під спів птахів

Ольга Мартиновська вирішила виспатися, як в Раю. Вона розстелила постільну білизну прямо серед поля, добре відпочила і зустріла ранок під спів диких пташок.

Хто ще не знав, є чудовий варіант повного відновлення, як морального, так і фізичного. До того ж, він не потребує багато коштів чи того, аби їхати закордон. Повністю відновити свої сили і своє ментальне здоров’я можна поїхавши і сховавшись від усіх в полі. Те, як дуже класно там можна спати, ночувати, а зранку прокинутися в повному релаксі під спів птахів, показала суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська. Більше того, вона зняла все це на відео і виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Зірка телеканалу СТБ не побоялася ні вужів, ні польових гризунів, або ще будь-кого, хто тільки може жити в полі серед бур’яну та “дикої” рослинності. Прямо там вона розстелила постільну білизну, не спальник, а саме білизну, і сповна насолодилася сном серед природи. Для цього вона обрала білизну світло-персикового кольору. А щоб не зголодніти дивлячись на цю гарну білизну, насиченого кольору, Ольга Мартиновська прихопила з собою ще й самі справжні персики. Під постільне вона підібрала такого ж кольору й піжаму-пеньюар.

Для цієї відеороботи Ольга Мартиновська прийняла рішення не робити ніякого макіяжу. На відео вона показала своє справжнє обличчя без краплі гриму. Імовірніше всього, що їй більше всього хотілося бути в першу чергу собою, тим більше серед природи. У природі немає лакшері ресторанів чи високих офісних хмарочосів, є лише те, що може “збудувати” і виростити сама земля. Щире відео судді “МастерШеф” не могло не сподобатися її прихильникам. Воно зібрало майже 6000 вподобайок. А ще безліч коментарів.

“Неймовірно щире, ніжне та чуттєве відео. Ви легка, чарівна та грайлива дівчина. Ви яскравий промінчик! Мимоволі з’являється усмішка, коли дивлюся це відео з Вами. Дякую за це”, – написав один із прихильників знаменитості.

Схожі статті

Де зараз Дмитро Яремчук, який відмовився знятися у фільмі про батька і вивів з себе сестру Марію Яремчук

Де зараз син легендарного Назарія Яремчука Дмитро, який пішов стопами батька, але відмовився знятися у фільмі про нього і вивів з себе сестру Марію Яремчук .

Каблучка-обручка? Маша Полякова засвітила “обновку” на безіменному пальці: мама Оля оцінить розмір камінчика

19-річна донька Олі Полякової заінтригувала всіх своєю каблучкою і новиною про те, що кудись полетіла. Хто саме подарував дівчині золото з величезним каменем, поки невідомо.

Поки Брежнєва шукає своє щастя: стало відомо, чим займається зараз Костянтин Меладзе – де бачили композитора

Колишній чоловік Віри Брежнєвої відомий продюсер Костянтин Меладзе разом із братом Валерієм, який із дружиною та дітьми переїхав до Іспанії, засвітився у Латвії.

Злата Огнєвіч практично голодна: співачка поскаржилася на свій пустий холодильник і таку ж “тарілку”

Злата Огнєвіч показала всю красу свого холодильника вдома. У такої знаменитості, як вона, їжі знайшлося не багато. Мало того, зірка ще й ходить голодна.

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині: наречена була крутіша за всіх його екс-дружин (фото)

Колишній чоловік Ані Лорак, який нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус і розійшовся з третьою – Анастасією Фоксі відгуляв пишне весілля на батьківщині у Туреччині.

Сумська показала кольє, як у “Роксолани”: зірка опублікувала архівне фото, зняте за лаштунками серіалу

Легендарна акторка Ольга Сумська опублікувала опитування і чекає на правильну відповідь від своїх прихильників. Останні поділилися на два "табори" і вагаються між 2 серіалами.