Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Під час сімейного життя з Христиною Горняк шоумен Володимир Остапчук міг почуватися королем. За більшість домашніх справ тоді відповідала саме дружина телеведучого. Зараз саме Володимиру доводиться бігати будинком, прибирати, прати та готувати. І ні, якщо він щойно повернувся з роботи, то це зовсім не є причиною, щоб нічого не робити. Але все це Остапчук робить із власної ініціативи, щоб порадувати вагітну Катерину Полтавську.

Катерина Полтавська показала, як Володимир Остапчук готує для неї сніданок
Катерина Полтавська показала, як Володимир Остапчук готує для неї сніданок

На продемонстрованому дівчиною відео можна помітити Володимира, який одразу ж після ранкового ефіру займається приготуванням сирників. Мабуть, це не є чимось звичним для Остапчука, бо Катя пожартувала, що в цій справі головне ні лізти, щоб не відлякати.

Але не варто думати, що Полтавська просто користується своїм положенням майбутньої матусі та зовсім нічого не робить. Молода дружина Володимира дуже самостійна та може подбати про себе навіть без допомоги. Але завжди приємно, коли коханий проявляє свою любов та піклується, особливо коли він втомлений та, ймовірно, хотів би відпочити.

Катерина Полтавська продемонструвала шанувальникам свій вагітний животик
Катерина Полтавська продемонструвала шанувальникам свій вагітний животик

Пізніше Катерина показала, як вона сама займається приготуванням обіду. На відео також можна побачити животик красуні, який помітно підріс за останній час. На це звертає увагу і сама Полтавська. Але для шанувальників дівчина завжди є тендітною та маленькою.

Що ж стосується обіду, то Катя обожнює гречку з твердим сиром, бринзою, помідорами та авокадо. У другій тарілці також можна помітити оливки. Вочевидь це обід для Володимира. Тому можна сказати, що в сім’ї Остапчука і Полтавської панує ідилія, в який кожен прагне дарувати іншому приємні емоції та свою турботу.

24-річна дружина Володимира Остапчука показала, що вони з чоловіком люблять їсти на обід
24-річна дружина Володимира Остапчука показала, що вони з чоловіком люблять їсти на обід

Схожі статті

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?

Ольга Сумська показала красеня, через якого вирішила покинути сивіючого чоловіка: йому з ним не тягатися

Ольга Сумська показала красеня, через якого вирішила покинути сивіючого чоловіка. Саме ця людина стала новим коханням відомої української акторки.