Кохання всього життя – не Ольга Мартиновська: що відомо про кохану 45-річного Володимира Ярославського?

Коханням усього життя Володимира Ярославського виявилася зовсім не Ольга Мартиновська. Колеги цього більше не приховують. Кому ж віддав своє серце суддя кулінарного шоу?

Звичайно, смаки у всіх різні, але важко здогадатися, що Володимир Ярославський для жінок здебільшого є дуже привабливим, адже він — успішний, красивий, заможний та талановитий. Ці риси важко поєднувати в одній людині, і все ж таки такі особистості існують.

Здавалося, що в них з Ольгою Мартиновською склався непросто вдалий тандем, а абсолютно гармонійно та наповнена любов’ю історія. В якийсь момент майже не залишилося глядачів, які піддавали б сумнівам почуття між ними.

І тим не менш, Ольга повністю спростувала новину про їхнє кохання. Рік тому вона дала ексклюзивне інтерв’ю в якому зізналася, що шеф-кухар їй не підходить. Мовляв, вона не сприймає чоловіків, що нижчі за неї, хоча насправді дуже прив’язана до колеги.

Володимир Ярославський розповів про своє особисте життя

Оля Мартиновська зізналася, чому не хоче бути з Ярославським
Володимир Ярославський розповів про своє особисте життя

Що ж стосується самого Володимира? Роками він працює на телебаченні, роками залишається бажаним нареченим, і досі нічого не чутно про його обраницю. Зірка у цьому питанні завжди притримується своєї твердої позиції: в нього нікого немає, і він поки що не планує зв’язувати себе узами шлюбу.

При цьому всім прекрасно зрозуміло, що свою кохану він може просто ховати від публіки для того, аби захистити свої стосунки і не зруйнувати їх постійними походами до журналістів, плітками та обговореннями. Таким чином можна знизити рівень спекуляції на особистому житті до абсолютного нуля. Судячи з усього, у Володимира це виходить і, якщо тільки в нього вистачає часу на романи.

Хто знає, можливо незабаром Володимир не просто розповість про появу в нього обраниці, а взагалі заявить про те, що давно одружений? Навіть важко уявити, скільки розбитих сердець він залишить після подібної заяви. І все ж таки життя не стоїть на місці, і часто приймаються рішення, які можуть як потішити шанувальників, так і серйозно розчарувати.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 5 випуск від 21.09.2024: хто з учасників покинув шоу – “Треба завжди залишатися людьми”

Судді вже визначилися зі своїм рішенням та розповіли, хто покинув МастерШеф-14 у 5 випуску шоу. Кому не вдалося затриматися в програмі на цей раз?

Весілля Андрія Данилка не буде пишним: артист розповів, яке незвичайне свято чекає на його наречену

Андрія Данилка не можна назвати романтиком, а тому не дивно, що весілля зірки не буде пишним. Співак розповів, яке свято чекає на його наречену.

Три сестри – однакова доля: Ауріка Ротару розповіла про нещастя, яке не дає спокою її родині та Софії Ротару

Сестра Софії Ротару Ауріка вразила своїм зізнанням про те, яка доля склалася у неї та всієї сім'ї. Родички прожили абсолютно ідентичні речі.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв зізнався, що виїхав за кордон та назвав причину: “Мало хто розуміє”

Зірка "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв зізнався, що виїхав за кордон та назвав причину свого рішення. Що спонукало ведучого раптово покинути батьківщину та поїхати?

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.