Залишив Нелю Шовкопляс саму та виїхав за кордон: Єгор Гордєєв пояснив, чому вирішив обрати іншу країну

Єгора Гордєєва та Нелю Шовкопляс багато глядачів вважають найкращою парою українського телебачення. Але невже вона більше не працюватиме разом через виїзд ведучого з України?

Україна сьогодні переживає непрості часи. Для багатьох вони стали новою буденністю, яка не викликає здивування. А якщо не знати стан речей в інших країнах, то не завжди навіть можна усвідомити, що буває інакше. Єгор Гордєєв, який виїхав за кордон, розповів, які відмінності від України він там побачив і на що зараз необхідно звертати увагу самим українцям.

Найперше, що побачив Єгор в іноземцях, — це багатство емоцій в очах. В Україні він цього не бачить вже декілька років ні навколо, ні у власному відображенні. Причому, на думку Гордєєва, емоційне виснаження характерне всім українцям, включно з тими, хто добре справляється з труднощами. Причина у стані, в якому живе країна, та постійних стресах навколо.

Також ведучий згадує про так звані мантри або заспокійливі фрази, в яких люди стараються знайти розраду. Однією з найбільш розповсюджених мантр Єгор називає думку про те, що в Україні б’ється серце нового світу. Вона нерідко застосовується у публічному просторі саме для формування сенсів у подіях навколо та створення надії на краще майбутнє.

Але Гордєєв не вважає, що мантри — це вирішення емоційних труднощів. Навпаки, вони ще більше занурюють нас в такий стан. Тому ведучий вважає, що варто щось робити вже, аби ця емоційна порожнеча не стала ще більшою. А для цього потрібні відповідні майданчики для дискусій та обговорення, яких в Україні дуже мало і вони недостатньо розвиваються.

На всі ці висновки Єгора наштовхнула подорож за кордон, куди він вперше за довгий час зміг вибратися на кілька днів у справах. Незабаром телеведучий знову повернеться до випусків “Сніданку з 1+1” разом з Нелею Шовкопляс, де він намагається дарувати авдиторії хороший настрій. Але, звісно, емоційну порожнечу не можна заповнювати лише такими шоу.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.