Дратує саме себе: вагітна дружина Володимира Остапчука розповіла, як їй важко терпіти свої вибрекеньки

Дружина популярного ведучого і шоумена Володимира Остапчука зізналася в тому, що і до вагітності вона мала нестабільний настрій. Катя Остапчук розповіла, що у них зараз відбувається вдома.

Третя дружина Володимира Остапчука, 24-річна Катерина Полтавська, повідомила, що вона дратує сама себе і що бути нею — це дуже складно. До такого висновку вона прийшла під час того, як розповідала своїм прихильникам у соцмережі Instagram про те, що вона дуже сильно любить бути вдома і могла б взагалі нікуди не виходити, якби хтось не вигадав таку річ, як “соціалізація”. У той же час, вона любить щось нове, тому постійно тягне кудись всіх. Саме тому і складно бути нею, бо одночасно може бути так і так. Про все це Катерина Остапчук розповіла в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, вона та її чоловік-шоумен мають і працюють з психологами. У кожного з них є свій спеціаліст. Про що саме Володимир Остапчук говорить зі своїм психологом, Катя не знає. Єдине в чому він їй зазнався, що його психотерапевт хвалить її. А самій Катерині Остапчук цього достатньо і в “душу” чоловіка вона не лізе, без його бажання.

Дружина Володимира Остапчука повідомила, що вона дратує сама себе
Дружина Володимира Остапчука повідомила, що вона дратує сама себе

Подружжя має різних психотерапевтів, як раз для того, щоб не було і не виникало ніяких непорозумінь. Також, якби навіть був один спеціаліст на двох, він не мав би обирати чиюсь одну сторону. Утім, щоб взагалі не було жодних непорозумінь, вони мають різних терапевтів. Інколи, Катерині Остапчук стає цікаво і вона запитує в шоумена, чи часом не обговорював він її зі своїм психологом. Він поділився тим, що частенько його терапевт цікавиться тим, а як Катя реагує на ті, або інші його прояви. Насамперед ті, які не влаштовують його самого і ті, які він сам намагається в собі пропрацювати. Аналогічно, і те саме у Каті запитує її психотерапевт щодо Володимира.

Поділилася Катерина Полтавська інформацією й про те, що перепади настрою в неї були завжди. Насамперед, і до вагітності вона не відзначалася стабільним настроєм. А зараз взагалі у них вдома “Happy house”.

Схожі статті

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?