Доведеться переїжджати у село: Ольга Мартиновська зізналася, що люди не хочуть дивитися випуски “МастерШеф”

Невже наймасштабніше кулінарне шоу України не таке популярне, як могло здаватися? Про те, що "МастерШеф" не дивляться, заявила не стороння людина, а Ольга Мартиновська.

Українські глядачі насолоджуються проєктом “МастерШеф” уже понад 13 років. Перший епізод цього шоу з’явився на телекранах 31 серпня 2011. Цьогоріч на День Незалежності вийшов уже 14 сезон проєкту, окрім якого автори тестували ще декілька форматів для дітей, зірок та профі.

Але невже шанувальники втратили цікавість до шоу? Наприклад, після 4 епізоду на офіційній сторінці “МастерШеф” під одним з дописів було багато незадоволених коментарів. Людей вже відштовхують конкурси, які автори придумують для битви чорних. Часто вони зовсім не мають відношення до перевірки кулінарних навичок, а лише заважають готувати та демонструвати свої таланти. Через це чимало глядачів пропускають битву та дивляться тільки на результат.

Глядачі МастерШеф висловлюють невдоволення конкурсами для чорних фартухів
Глядачі МастерШеф висловлюють невдоволення конкурсами для чорних фартухів

Та загалом проєкт досі цікавий шанувальникам, чи не так? Насправді Мартиновська звернула увагу, що навіть самі учасники не дивляться “МастерШеф”. Але це Оля сказала жартома, коли вони наосліп дегустували страви аматорів у 5 епізоді. Підійшовши до страви Насті Завадської судді побачили красиву презентацію та гарно приготовлений стейк.

Страва Насті Завадської, приготована для суддів МастерШеф у 5 епізоді 14 сезону
Страва Насті Завадської, приготована для суддів МастерШеф у 5 епізоді 14 сезону

Але ягідний соус нікому не сподобався. На цій помилці судді вже неодноразово акцентували в багатьох попередніх сезонах. Тому Ольга Мартиновська й зробила висновок, що людина, яка відповідала за страву, не дивилася попередні випуски проєкту:

“Ага, значить не дивився “МастерШеф” той, хто готував. Чому ви не дивитеся, така передача хороша?” — пожартувала суддя.

Ольга Мартиновська під час дегустації страв учасників МастерШеф-14 у 5 випуску
Ольга Мартиновська під час дегустації страв учасників МастерШеф-14 у 5 випуску

Учасників, які у цей момент спостерігали за дегустацією з іншого приміщення, розвеселив коментар Олі. Та реальної картини він не відображає, бо з популярністю у проєкту все чудово. Саме тому автори уже почали збирати заявки від кулінарів-аматорів для участі у 15 сезоні, який вийде на екрани на початку 2025 року.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.