Таке і для “МастерШеф” згодиться: Ольга Мартиновська показала рецепт м’яса у вершках – зможе кожен

Ольга Мартиновська показала, як українці можуть приготувати телятину у вершках. Це є справжньою французькою класикою, зробити яку може кожна господиня.

Більшість українців полюбляють їсти свинину, але має хто знає, що яловичина вважається куди кориснішим м’ясом. Не всі можуть приготувати її так, щоб вона вийшла м’якою та соковитою. Утім, до уваги всіх любителів смачно по їсти, суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська приготувала яловичину у вершках, яка точно сподобається всім. Найголовніше — рецепт дуже простий. Своїми кулінарними здобутками зірка телеканалу СТБ поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, страва, яку вона приготувала є французькою класикою, а не просто “телятина/яловичина у вершках”. Для того, аби все вийшло просто супер важливий кожен інгредієнт. Господиням знадобиться: цибуля ріпчаста (2 штуки), шампіньйони (200 грам), яловиче філе (400 грам), часник (2 зубчики), масло або олія оливкова, паприка копчена, томатна паста (2 ст. л.), біле вино (50 мл), бульйон насичений мʼясний або сухий, вершки жирні (100 мл), чебрець, перець солодкий (1-2 штуки).

 

Перше, на чому наголошує зірка телеканалу СТБ, найголовніше — це правильно обрати якісну томатну пасту. Причина — цей продукт може з легкістю зіпсувати смак всієї страви. Тому бажано купувати те, що вже брали раніше і пробували на смак. Саме м’ясо слід нарізати смужками 5 см довжиною і 1 см товщиною й обсмажити злегка з двох сторін. Є й інший варіант — посмажити м’ясо можна одним цілим шматком. А вже потім порізати його на смужки.

Після обсмажування телятини в цій же самій пательні можна приготувати цибулю, часник, ту ж додати шампіньйони, томатну пасту. Обсмажити і дегласувати вином. Згодом у пательню слід налити попередньо зварений бульйон. Буде смачніше, якщо туди докинути ще й паприку, сіль, перець, листочки чебрецю. Все це добре “уварити”. Наостанок у все це висипати шматочки готової телятини й прогріти 1-2 хвилини. Хто любить гострий перець і подрібнені мариновані огірки, можуть додати їх до страви у самому кінці.

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.