Надія Бабкіна зізналася, як Софія Ротару стулила їй рота за Україну: досі не може забути і відпустити

Надія Бабкіна зізналася, як Софія Ротару повелася з нею 2,5 роки тому. Легенда естради не стала мовчати, але зробила так, що замовчала сама Бабкіна.

У мережі завжди ходила надзвичайна кількість чуток про те, які складні стосунки у Софії Ротару з її колегами. Особливо з тими, що займали з нею однакову нішу. Зокрема, її конфлікту з Аллою Пугачовою надавали ледь не сакральний сенс. Подейкували, що легенди естради чи то не поділили роль, чи то чоловіка, чи то взагалі роз сварилися через небажання Софії Михайлівни родичатися.

Однак, обидві завжди заперечували сварку між ними і навіть виходили на одну сцену. Цікаво, що у подруги до артистки записувалися і інші її колеги. Наприклад, Лайма Вайкуле запевняє, що вони досить близькі. Далеко не відійшла і Надія Бабкіна, яка зараз підтримує росію. І від цієї ідеї вона навіть не відмовилася після того, як отримала грубу відсіч від Ротару. Виявляється, будь що можна трактувати на свою користь, якщо є бажання.

Надія Бабкіна розповіла про свій конфлікт з Софією Ротару

Софія Ротару показала свій заміський маєток
 Надія Бабкіна розповіла про свій конфлікт з Софією Ротару

Так, нещодавно в росЗМІ з’явилася інформація про те, що нібито Ротару “боїться говорити”. Джерелом даної плітки стала Надія Бабкіна, але якщо заглибитися, поведінка Ротару та її позиція не викликає ніяких сумнівів. Втім, Надія Бабкіна, судячи з усього, так і не зробила ніяких висновків.

“Соня мені чітко сказала: “Я благаю тебе, не пиши мені поки нічого. Я тебе прошу”. Хоча досі ми з нею все одно вітали одне одного з днем народження. Її можна зрозуміти. Вона там живе, у неї там сім’я”, – видала Бабкіна.

Після того, як Надія Бабкіна заявила, що вони нібито з Ротару товаришки, вона гордо заявила, що підтримує рішення своєї влади відібрати у її “подруги” Софії Михайлівни нерухомість у Ялті. Мовляв, це справедливе рішення через те, що Ротару не захотіла домовлятися.

Артистка поки що ніяк не коментувала висловлювання російської колеги, і навряд взагалі удостоїть її своєю увагою.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.