Суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський пішов до бабусь на ринок: зірка влаштував свято продавчиням

Володимир Ярославський є суддею "МастерШеф", який славиться складністю приготування своїх рецептів. Багато хто пробував робити таке вдома, але у більшості випадків все виходило шкереберть.

Український шеф-кухар, керівник і співвласник кількох ресторанів, а також суддя кулінарного шоу-проєкту “МастерШеф” Володимир Ярославський вразив усіх жіночок на одному з продуктових ринків. Він сходив на недільну ярмарку, бо дуже любить гуляти ринками, роздивлятися, обирати і купувати продукти. Свою гастрономічну прогулянку він сфотографував і виклав в своїй stories у соцмережі Instagram.

Володимир Ярославський показав, як він обирає яблука. По одній штучці складає у целофановий кульочок. А ці яблука продає мила добра жіночка-пенсіонерка, яка явно не очікувала того, що до неї може прийти сам суддя проєкту “МастерШеф”. Все це неабияк сподобалося українцям, які в цей час також перебували на ринку.

Володимир Ярославський показав, яку купував гарбузи на ринку
Володимир Ярославський показав, як купував гарбузи на ринку

Дуже довго головний кулінар країни обирав на ринку гарбузи. Він обрав таку “точку”, де їх дуже і дуже багато. Жіночка-брюнетка, яка побачила суддю “МастерШеф” була чомусь абсолютно не здивована, але дуже щаслива, що в неї саме такий покупець. Володимир Ярославський славиться своїм умінням, але його рецепти не для простих людей. Приготувати їх потрібно ще вміти і змогти. І щоб розібратися в них потрібні сили та час. Наприклад, його відомий рецепт “Біф Веллінгтон та інжир фламбе”. Більш простими словами, це вирізка яловичини з “інжиром фламбе”, але щоб те все приготувати необхідна велика кількість інгредієнтів. І зрозуміти, як то все зробити.

Щодо рецептів Володимира Ярославського, його підписники пишуть, що на те, як він готує ці шедеври можна дивитися безкінечно, а от приготувати таке самим, то ще потрібно вчитися. Багато хто так пробував, так вдома сам ледь не спалив квартиру. Жартома навіть лишають коментарі про те, що потрібно нести вогнегасник, бо це справжня “пожежа”. Хтось не проти прийти до такого кухаря на побачення, щоб по їсти такі шедеври.

“Це дуже підняло планку чоловікам, які запрошують до дому на побачення”, – написав один із фанів судді “МастерШеф”.

Схожі статті

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.