Втратила всю жіночність: 39-річна Кароль збентежила Мережу своїм зовнішнім виглядом – “Згасає наша Тіна”

Фотографія Тіни Кароль, яка випадково потрапила до мережі, не на жарт стурбувала шанувальників співачки. Фанати благають її зупинитись і більше такого з собою не робити.

Останнім часом співачка Тіна Кароль помітно змінилася. Такого результату, за словами виконавиці, вона досягла за допомогою правильного харчування та регулярними заняттями фітнесом та йогою. Якийсь час тому співачка навіть докладно розповідала про свій раціон харчування та публікувала фотографії з їжею, які входять до її щоденного меню. Зазначимо, що на фотографіях в Інстаграм артистка справді виглядає чудово. Особливо у своїх неймовірно стильних та ефектних сценічних вбраннях. Після кожної подібної публікації зірку обсипають компліментами і навперебій захоплюються її прекрасною фізичною формою.

Однак днями в Мережі з’явився знімок, який привів її шанувальників у жах. Так, на одному з фан-аккаунтах знаменитості з’явився знімок, який, зважаючи на все, був зроблений у гримерній кімнаті або в готельному номері під час гастролей. У кадрі 39-річна Кароль позувала абсолютно без макіяжу та зачіски у трикотажній білизні сірого кольору, що складалася з вільних коротких шортиків та ліфа. На ногах були уггі.

Тіна Кароль стурбувала шанувальників своїм зовнішнім виглядом

Як тільки фотографія з’явилася в Мережі, її відразу почали обговорювати. Багато хто був здивований, наскільки сильно схудла артистка. Хтось навіть припустив, що у Тіни анорексія.

Тіна ти була гарна а тепер забагато що ти зробила з собою мені хочеться плакати”, “Згасає наша Тіна”, “Я аж злякалася”, “Це капець. Де ж та фігура? Для чого це показувати”, “Та ні,не гарна стала.Трохи треба поправитися”, “Я вибачаюсь ,але ви як скилет а не жінка,де ваша жіночність, що ви з собою зробили??”, “За дуже, жінка має бути жіночою, а не такою худою, трошки потрібно набрати”“,- писали у коментарях.

Нагадаємо, що сьогодні, 1 жовтня, стало відомо, що у Тіни Кароль з’явився новий коханец. Про це розповів скандальний блогер Богдан Беспалов у своєму ТГ-каналі. Посилаючись на інформацію від таємних джерел, журналіст повідомив, що коханий співачки молодший за неї на 7 років, у роді має грузинське коріння, живе в США, але часто приїжджає в Україну. Детальніше дізнатися про нового залицяльника Кароль, і подивитися його фото, можна на сайті “Сенсація”.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.