Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Єгор Гордіїв вже багато років працює журналістом і спробував себе у різних форматах. Колись публіка мала можливість насолоджуватися його роботою в новинах, але пізніше він обрав більш легкий формат, в якому можна поділитися і власною думкою і пофілософствувати і поспілкуватися з різними цікавими людьми.

Незабаром на цьому шляху компанію йому склала Неля Шовкопляс. Здавалося, що вони зовсім не підходять одне одному, але пізніше стало зрозуміло, що насправді це ідеальний тандем.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає в кінці робочого дня

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс розповіли про свої стосунки
Єгор Гордєєв показав, як виглядає в кінці робочого дня

Навіть пішли чутки про можливий роман між ними. Наприклад, публіка побачила неймовірну схожість між дітьми ведучої та її партнером. Але колеги лише над цим сміються. Вони навіть не стали близькими друзями, як це відбулося з Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір.

І все ж таки, їм доводиться проводити разом дуже багато часу. Ранкові ефіри починаються на світанку, і вони включають в себе підготовку, макіяж та інші процеси, які ніколи не помітні глядачу. Після ефірів ведучий також бачаться.

Єгор же розповідав, що в нього настільки завантажений графік, що повертається додому він пізно ввечері, і саме тому навіть не наважується задуматися про створення сім’ї. Недарма кажуть, що такі колективи, як велика родина, адже разом їм доводиться не тільки працювати, але й їсти та відвідувати заходи.

Але і бувають важкі дні. У кадр не потрапляють в ті моменти, коли зірки вже думками знаходяться у своїх ліжках та відпочивають. І поки всі інші українці повертаються додому, ведучим часто доводиться залишатися в студії.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає в кінці робочого дня. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нещодавно Єгор показав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як виглядає, коли черговий робочий день добігає свого кінця.

Схожі статті

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.

Оля Полякова кардинально змінила імідж і показала результат: з цією стрижкою помолоділа на 20 років

Популярна співачка Оля Полякова кардинально змінила свій імідж і показала фантастичний результат. Артистка з цією стрижкою помолоділа на 20 років.