Отримує зарплату за те, що живе: учасниця проєкту “Супермама” розповіла про свій заробіток

У сучасному світі існують мільйони професій та хобі, які дозволяють заробляти. Але в проєкті "Супермама" Дмитро Карпачов познайомив глядачів з дівчиною, чиє джерело доходів можна назвати унікальним!

Новий, 8 сезон “Супермами” познайомив глядачів з цікавими героїнями. Фанатам сподобалася досвідчена мама Наталя, яка є власницею дуже популярної стоматологічної клініки. Для жінки найважливішими у житті є її троє дітей, яких вона народила у різних шлюбах. Наталя відкрито спілкується з ними на різні теми, не встановлюючи табу. Для неї важливо, щоб діти зростали в атмосфері чесності, аби вони також були щирими у відповідь.

Учасниця 8 сезону Супермами Наталія зі своїм чоловіком
Учасниця 8 сезону Супермами Наталія зі своїм чоловіком

Досить неоднозначні враження в авдиторії викликала Ніколь. У неї також троє дітей і теж усі від різних чоловіків. Причому кожного з них вона вважає членами своєї родини, як і колишню дружину нинішнього обранця та навіть її партнера. У вихованні дітей Ніколь дуже сувора та вважає, що них необхідно вимагати слухняності. Вона не соромиться підвищувати голос, але впевнена, що з колишніми задля дітей треба підтримувати хороші стосунки.

Але для багатьох найцікавішою стала Даша, яка є мамою на ставці. Так, ви все правильно зрозуміли — дівчина отримує зарплатню за те, що вона є дружиною і мамою. Причому це не просто усна домовленість, а нотаріально завірений договір. Таку умову Даша висунула, щоб мати фінансову безпеку. В рамках договорю дівчина прибирає, готує, виховує дитину, а також доглядає за собою. За все це щомісячно Даша отримую 40 тисяч гривень.

У коментарях дуже позитивно оцінили такий підхід. Дехто навіть зазначив, що 40 тисяч — це замало для перелічених справ. Водночас глядачам не сподобалося, як Даша розмовляла зі своїм коханим. Всі помітили, що у дівчини дуже милий чоловік, але при гостях вона дозволяла собі зайвого. На один з них Даша відповіла особисто та зазначила, що чоловік у неї чудовий, а шанувальникам не варто забувати, що “Супермама” — це шоу.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.