Син Ніни Матвієнко вперше розповів про її останні дні перед смертю: “Мамо, я відпускаю, вмирайте”

Син легендарної Ніни Матвієнко вперше розповів про її останні дні. Про що вони говорили, як провели цей період та чи пішла артистка зі спокоєм на душі?

Кадри з похорон Ніни Матвієнко облетіли мережу в раз. І це не дивно, адже життя пішла душа української пісні. Поговорювали, що черги для того, аби попрощатися з артисткою стояли настільки довгі, що перекривали вулиці. А в Україні залишилася лише 1 настільки ж популярна артистка, яка користується такою з повагою, і це Софія Ротару, яка останнім часом несе значні репутаційні втрати.

Ніна Матвієнко же, не дивлячись на хворобу, погане самопочуття та скору смерть не ховалася від публіки, відкрито говорила про свої почуття і мріяла побачити перемогу України. Співачка продовжувала гаструлювати і з’являтися в різних куточках країни разом зі своєю дочкою та зятем.

Син Ніни Матвієнко розповів про її останні дні перед смертю

Ауріка Ротару розповіла про свою останню зустріч з Ніною Матвієнко
 Син Ніни Матвієнко розповів про її останні дні перед смертю. Архівне фото виконавиці

Коли вона пішла коментарів із сім’ї майже ніхто не давав. Хіба що Тонімат воєнка зізналася, що їй неймовірно важко відпустити матір, а її чоловік, Арсен Мірзоян ділився спогадами та іншою інформацією, адже рідні співачки мали траур.

Зокрема, сини артистки проводжали її без сторонніх очей. Хіба що, нещодавно на честь річниці смерті матері її син Іван розповів вперше, якою були її останні дні, і як він відчув, що вона пішла.

“Перед смертю мами ми з братом приїхали причастити її. Я тоді кажу: “Мамо, я відпускаю, помирайте”. Ще сон був такий особливий, що я прокинувся. Прокинувся, ніби світло увімкнули. Хтось зайшов у хату, я боком відчув, що хтось стоїть поруч і починає мені розказувати: “Подивись, як гарно в хаті”. Я повертаюся і бачу – це мама. В цей момент я прокидаюся, але з такою радістю”

Після новини про смерть Ніни Митрофанівни мережу наповнили різні чутки. У зв’язку з цим всім я просила їх не сіяти, особливо колег артистки. Тим не менш, багато зірок просто проігнорували дане прохання.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.