Єгор Гордєєв показав ніжні обійми і схвилював фанатів: в неї такі вірні і такі люблячі очі

Єгор Гордєєв публічно показав ніжні обійми і схвилював фанатів. Яка ж красуня отримала можливість припасти до ведучого та відчути його любов?

Єгор Гордєєв — один з найзавидніших холостяків України, і як це не було би іронічно один з тих, хто абсолютно не зацікавлений у серйозних стосунках. Зірка відкрито говорить про те, що цей вибір він зробив виходячи з раціональної позиції: в нього просто не вистачає часу для того, аби приділити його сім’ї.

Єгор неодноразово наголошував на тому, що йому доводиться вставати ще до світанку, аби провести час разом зі своїм псом джемом, а після він цілий день знаходиться на роботі, приходячи додому пізно ввечері.

При цьому, в нього дуже багато любові, яку він знаходить кому подарувати. У зірки є песик, з яким він живе вже багато років, і якого обожнює. Також пізніше він взяв до себе кота.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав, кого обіймає за кадром

Єгор Гордєєв пояснив, чому виїхав з України, та розповів про життя за кордоном
Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв показав, кого обіймає за кадром

У своїх інтерв’ю Єгор не приховує, що в житті його стаються інтрижки. Але розраховувати на щось більш серйозне та глибше обраницям не доводиться.

І все ж таки публіка просто сподівається на те, що колись почує щасливу новину про весілля Єгора. Допоки він тішить аудиторію неймовірними кадрами, на яких проявляє ніжності до тваринок. Наприклад, нещодавно Єгор опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram смішну фотографію, на якій обіймаються з конем. Тваринка притулилася до нього мордою та звернула своїми великими очима в об’єктив.

Єгор Гордєєв показав, кого обіймає за кадром. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, останнім часом команда ранкового шоу часто буває на виїзних зйомках, і виходить на зв’язок з глядачами з різних точок України.

Звичайно, Єгор завжди з’являється у компанії своєї партнерки Нелі Шовкопляс, адже уявити їх окремо публіка вже не може. І хто знає, можливо їм судилося ще багато років працювати разом, адже це велика удача — зустріти людину, з якою співпраця розвивається в настільки успішний тандем.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.