Як виглядає коханий Надії Матвєєвої, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва розсекретила деякі подробиці життя з молодшим на 20 років чоловіком і показала їхнє спільне фото. Який вигляд має молодий бойфренд знаменитості?

Зірка популярного теле-журналу “Все буде добре” Надія Матвєєва двічі була одружена і має дорослого сина від попередніх стосунків, але головного чоловіка свого життя знаменитість зустріла після 50 років.

Надія Матвєєва на інтерв'ю з Григорієм Решетником
Надія Матвєєва на інтерв’ю з Григорієм Решетником

Так, у 2022 році телезірка зізналася, що знову закохана. Обранцем Матвєєвої став чоловік, який на 20 років її молодший, який навіть не знав, що Надыя дуже популярна ведуча. У своїй розмові з колегою Григорієм Репетником телеведуча згадувала, що коли молодий бойфренд дізнався про її вік, то був приголомшений. Сама Надія теж була готова до такого повороту подій. В інтерв’ю вона розповіла, що перш ніж розпочати спільне життя, вони з коханим обговорили, наскільки теоретично велика різниця у віці може вплинути на їхні стосунки і лише потім вирішили з’їхатися.

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва

“Це виклик для нас, але це чудово!”, – Говорила тоді Матвєєва.

Однак, мама та дорослий син сприйняли бажання телезірки жити з чоловіком молодшим на 20 років із великою недовірою. Рідним здавалося, що молодий бойфренд може скористатися популярністю Матвєєвої у своїх цілях. Проте, як запевняє Надія, це не так. Досі її бойфренд так ніколи не з’явився на публіці. Як стало відомо, він навіть не веде соціальні мережі, а єдине фото, на якому можна його побачити, з’явилося більше двох з половиною років тому. На знімку можна лише розглянути, що він має коротку стрижку і, зважаючи на все, у нього є борода. Досі ніхто навіть не знає імені коханого Матвєєвой.

Надія Матвєєва пояснила, чому обрала молодшого чоловіка
Надія Матвєєва пояснила, чому обрала молодшого чоловіка

Натомість відомо, що бойфренд має дітей від попереднього шлюбу, але поки він не познайомив Надію з ними, так як вони знаходяться далеко від Києва.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.