Кухні в одному стилі: де готують свої “шедеври” Ектор, Мартиновська та Ярославський

Як виглядають кухні найвідоміших шеф-кухарів в Україні, які вже кілька років засідають у складі журі МастерШефа? Хто найбільше витратився на дизайн та техніку?

У 2024 році стартував 14-й сезон популярного кулінарного шоу “МастерШеф”. Вже стали відомими імена учасників проєкту, а також склад журі, який уже кілька років залишається незмінним. Головним на шоу, як і раніше, є канадський ресторатор та шеф-кухар колумбійського походження – Ектор Хіменес-Браво, його помічники – відомі українські шефи – Володимир Ярославський та переможниця одного із сезонів – Ольга Мартиновська.

Судді МастерШеф
Судді МастерШеф

Телеглядачі з цікавістю спостерігають за розвитком подій у студії, а також уважно стежать за соціальними мережами відомих кулінарів. Так, напередодні Ектор Хіменес-Браво оприлюднив у своєму мікроблозі відео, на якому показав рецепт приготування курки з овочами та беконом.

Проте шанувальники з цікавістю розглядали інтер’єр кухні. Багато підписників припускали, що на ній буде дуже багато сучасної техніки та девайсів, але все виявилося набагато простіше. На кухні Ектора стандартний набір – духовка, варильна панель, невелике мийка та мікрохвильова піч. Верхні ящики переважно закриті. Є одна полиця, на якій розташовується посуд та спеції.

Як виглядає кухня Ектора Хіменеса-Браво
Як виглядає кухня Ектора Хіменеса-Браво

Як виглядає кухня Володимира Ярославського?

У найвідомішого шеф-кухаря України – Володимира Ярославського домашня кухня виглядає ще простіше. Меблі виконані в графітовому кольорі та темними панелями на стінах. Усі шафи закриті. На столах все ідеально чисте і стоїть тільки найнеобхідніше.

Як виглядає кухня Ольги Мартинівської?

Мартинівська, як і її колеги, часто ділиться рецептами в Інстаграмі, тому там дуже багато фото та відео її домашньої кухні. На відміну від Ектора та Володимира у Ольги кухня набагато більша за розміром та обладнана найсучаснішою технікою та девайсами. Скриньки теж переважно закриті.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.