Таїсія Миколаївна Повалій несподівано висловилася про Аллу Пугачову: “Ми всі ходимо під Богом”

Таїсія Повалій після багатьох місяців мовчання знову заговорила і на цей раз висловилася про Аллу Пугачову, яка покинула Москву та обрала Ізраїль

Про те, що Таїсія Повалій — запроданка, говорили дуже давно. Але мало хто очікував, що артистка настільки активно та привселюдно буде підтримувати росію. Тим не менш, вона одразу дала зрозуміти, що повністю на стороні Москви.

Її цинічний виступ з українською піснею одразу ж привернув до себе увагу, але пізніше про співачку все менше і менше говорили. Нещодавно вона дала інтерв’ю, в якому висловилася про велику кількість сфер свого життя, і не забула про зіркових колег.

Таїсія Повалій розповіла, що думає про позицію Алли Пугачової

Таїсія Повалій вийшла на зв'язок із Москви
Таїсія Повалій розповіла, що думає про позицію Алли Пугачової

Зокрема, вона отримала питання на рахунок Алли Пугачової, яка не підтримала росію, і вже 24 лютого покинула її територію, переїхавши до Ізраїлю.

Як відомо, спочатку за родину висловився Максим Галкін, але пізніше і сама Пугачова дала зрозуміти, яка в неї позиція насправді. Її критикували і росіяни, і російські зірки. Але Таїсія Повалій, на диво, заступилася за колегу.

За думкою співачки-зрадниці, засуджувати Пугачову не варто, адже вона може вибрати свою дорогу та місце проживання. Мовляв, усі під Богом ходимо.

“Кожна людина сама обирає собі дорогу. Алла – заслужена людина, вона сама може вибрати, де їй жити. Якщо вона обрала такий шлях, ми не можемо її засуджувати. Це її вибір. Не забувайте, що ми всі ходимо під Богом і виконуємо божественний посил”, – заявила співачка в інтервʼю.

Нагадуємо, що рідний син Таїсії Миколаївни спочатку публічно засудив її позицію та заявив про свої проукраїнські погляди. Але пізніше його поведінка змінилася, що непри ховалася від очей журналістів.

Зокрема, він осів за кордоном і до сьогодні знаходиться там. Ніяких коментарів він більше не дає. Ба більше, він все частіше підтримує свою матір в публічному просторі і все менше говорить про Україну.

Схожі статті

Анастасія Приходько розповіла, без чого залишила свого законного чоловіка: “Це великий гріх”

Після новини про те, що Анастасія Приходько повторно пішла під вінець співачка вийшла на зв'язок та розповіла, що відбувається. Усі деталі в нашому матеріалі.

Христина Остапчук затролила колишнього, який не любить неголених жінок: “Я гладенька усюди”

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк не втратила можливість зайвого разу підколоти колишнього чоловіка і пригадала йому торішній скандал, у якому він невтішно висловився про жінок.

Арсен Мірзоян на відпочинку з родиною наставив Тоні Матвієнко роги, але вона щаслива

Тоня Матвієнко разом із чоловіком Арсеном Мірзояном та молодшою ​​донькою Ніною вирушили на відпочинок до Карпат. Як проходить міні-відпустка знаменитостей?

Закрутила роман з одруженим і не пошкодувала: Полякова розповіла про свій таємний роман

Оля Полякова розповіла про свій таємний роман. Як співачка закрутила стосунки з одруженим і чому ніколи не бажала б змінити свого вчинку? Деталі в статті.

Як склалося життя доньки Мозгової та Пономарьова після камінг-ауту: з’явилися гарні новини

Старша донька Олени Мозгової після камінг-ауту більше не приховує своїх стосунків, а просто насолоджується життям зі своєю обраницею та її дітьми на заздрість "хейтерам".

45-річна Гайтана зізналася, чому поставила паузу в кар’єрі: “В такому стані пройшли місяці”

В минулому дуже популярна співачка Гайтана вперше висловилася про паузу у своїй кар'єрі та назвала її реальну причину. Чому зірка пішла на піку слави?